fbpx

VIDEO: Lumia 525 hackuit pentru a rula Android 6.0.1 Marshmallow

Lumia 525 hackuit pentru a rula Android 6.0.1 Marshmallow

Poate ca ai auzit de Microsoft Nokia Lumia 525. Nokia Lumia 525 a fost lansat acum trei ani, ceea ce inseamna ca pana acum si dupa standardele industriei de telefoane mobile, telefonul ar putea fi considerat antic.

Daca ai cumparat telefonul Lumia 525 si il ai pe undeva zacand printr-un sertar, sau poate inca il folosesti, ce-ar fi sa-l readuci un pic la viata?

Multumita membrului senior de pe XDA, banmeifyouwant, stim cum sa procedam, pentru ca acesta a reusit sa afle cum sa faca in asa fel incat Android 6.0.1 Marshmallow sa functioneze pe Lumia 525.

CITESTE SI:  Care ar putea fi primul smartphone OPPO cu 10GB de RAM

Acesta a postat de atunci cateva clipuri video care arata sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow functionand pe smartphone, desi din ceea ce putem spune, acest lucru implica ceva optimizari si nu ar fi recomandat pentru utilizatorii incepatori.

Din pacate, daca sperai sa dai de un installer si de un cod sursa, banmeifyouwant spune ca emmc-ul telefonului Lumia 525 sau hackuit a murit si ca sa incerce sa cumpere un nou Lumia 525 in acest moment este destul de dificil.

CITESTE SI:  Poate fi Face ID inselata de un cap imprimat 3D?

“Planul original era de a lansa un installer si de a incarca codurile sursa weekendul viitor. DAR! Emmc-ul din smartphone-ul meu Lumia 525 a murit. Acest lucru ar putea fi motiv de intarziere, pentru ca trebuie sa cumpar un nou 525 pentru dezvoltare si este greu sa-l gasesc aici”.

CITESTE SI:  Cu ajutorul Continuum vei putea avea o experienta de tip desktop pe smartphone-ul tau Windows 10

Nu suntem siguri daca vom vedea vreodata lansarea telefonului cu Android 6.0.1 Marshmallow, dar presupunem ca daca un telefon vechi de trei ani poate fi hackuit pentru a rula sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow, probabil si alte dispozitive Microsoft l-ar putea rula, asa ca fii cu ochii pe astfel de mod-uri si ROM daca te pasioneaza atat de mult astfel de chestii.

Facebook