fbpx

VIDEO: Lenovo are o tableta care poate fi pliata intr-un smartphone cu doua displayuri

Lenovo are o tableta care poate fi pliata intr-un smartphone cu doua displayuri

Lenovo a cochetat cu ideea displayurilor pliabile de ceva vreme si a prezentat la diverse evenimente un numar de concepte de produse care pot fi indoite in diverse forme, in lunile recente.

Samsung nu este singura companie care este interesata de crearea de electronice cu displayuri care pot fi pliate. Poate ca va amintiti ca, anul trecut, Lenovo a dezvaluit un concept de smartphone care pot fi indoit si purtat pe incheietura si se pare ca anul acesta s-a intors cu ceva mai functional – cu Lenovo Folio – o tableta cu sistemul de operare Android care poate fi pliata intr-un smartphone.

CITESTE SI:  Ce iPhone ar putea fi produs exclusiv in India

Aceasta a fost recent dezvaluita la evenimentul Lenovo Tech World in cadrul caruia compania a prezentat prototipul functional. Practic, aceasta este o tableta pliabila Android cu o balama in mijloc care ii permite sa se transforme dintr-o tableta de 7,8 inch intr-un smartphone cu un display de 5,5 inch.

Dispozitivul Lenovo va avea doua displayuri, in partea din fata si in partea din spate. Aceasta este mai mult decat o tableta/smartphone cu un display pliabil, pentru ca in clipul video de mai jos incarcat de YouTuber-ul Kim Poh Liaw, se arata cum tableta/smartphone-ul Lenovo isi poate da seama atunci cand este pliata, asa ca pictogramele aplicatiilor se rearanjeaza pentru a se optimiza pentru displayul mai mic, cum ar fi cel al unui smartphone.

CITESTE SI:  Ce robot a fost testat de armata franceza pentru instruirea militarilor

De asemenea, clipul video mai arata cum pot fi folosite cele doua displayuri ale tabletei Lenovo care se poate plia, cum ar fi atunci cand capturezi o fotografie – ecranul din fata subiectului va arata cum este incadrata fotografia, ceea ce inseamna ca persoana care este fotografiata poate oferi feedback pentru unghiuri, lumina, alcatuire mai buna si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cat de bine se vinde iPhone Xs Max, comparativ cu iPhone Xs

Acestea fiind spuse, se pare ca tableta/smartphone-ul Folio care se poate plia este mai mult un concept in acest moment si nu suntem siguri daca Lenovo are planuri de a lansa acest dispozitiv cu doua displayuri, dar trebuie sa recunoastem ca tableta este destul de inteligenta.