fbpx

VIDEO: League of Legends are un clip K-Pop spectaculos

League of Legends are un clip K-Pop spectaculos

Riot Games a lansat un nou clip muzical K-Pop pentru jocul League of Legends care implica mai multi artisti si cele mai noi skin-uri K/DA pentru personajele jocului.

Clipul muzical – denumit POP/STARS si lansat alaturi de Campionatul Mondial League of Legends care tocmai s-a incheiat in Coreea de Sud – este un clip muzical in care au fost implicati mai multi artisti si grupuri. Ar trebui sa-i auzi in clipul muzical K-Pop de mai jos in care sunt prezente personaje din jocul companiei Riot Games.

CITESTE SI:  VIDEO: Guvernul din Malaezia blocheaza accesul tarii la magazinul Steam

In ultimii ani, League of Legends al Riot Games a ramas unul dintre cele mai populare jocuri si au existat numeroase competitii in jurul acestuia. Deci putem spune ca jocul probabil nu mai are nevoie de promovare, mai ales ca brandingul sau este unul deja destul de puternic.

Dar presupunem ca un pic de marketing suplimentar nu strica, nu-i asa? Asta pare sa creada si Riot Games care a lansat un clip muzical care este o colaborare intre mai multi artisti si grupuri, cum ar fi Madison Beer, (G)I-DLE si Jaira Burns.

CITESTE SI:  Cand ar putea fi dezvaluit primul smartphone pliabil al LG

In ciuda faptului ca numai unul dintre grupurile implicate este un grup K-Pop, clipul muzical pentru League of Legends are mult vibe K-Pop. Cu toate acestea, ceea ce determina ca acesta sa fie interesant este faptul ca artistii nu apar in filmulet.

Asta pentru ca Riot Games a decis sa alcatuiasca un filmulet animat cu personaje din joc care au, de asemenea, cele mai recente skin-uri K/DA.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Facebook ofera sute de milioane de dolari caselor majore de discuri

Melodia se numeste POP/STARS si trebuie sa spunem ca nu numai melodia este atragatoare, dar si intreaga productie. E destul de interesanta, mai ales daca esti pasionat de K-Pop sau de jocul League of Legends. In orice caz, daca ai cateva minute la dispozitie, atunci ar trebui sa urmaresti clipul muzical de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *