fbpx

VIDEO: La ce e util asistentul virtual Sam al Ubisoft

La ce e util asistentul virtual Sam al Ubisoft

Inteligenta artificiala este in voga si, drept rezultat, cateva companii au inceput sa profite de tehnologie pentru a-si dezvolta proprii asistenti virtuali. Acum cativa ani, aveam doar asistentul virtual Siri al Apple, apoi a aparut Cortana, Alexa si Google Assistant.

In ziua de azi, aproape toata lumea isi lanseaza proprii asistenti virtuali. Chiar si Bank of America a lansat unul, asa ca nu este surprinzator sa vedem ca exista si asistenti virtuali pentru jocuri, cum ar fi Sam al Ubisoft care este disponibil la nivel global.

CITESTE SI:  Drepturile pentru filmul James Bond sunt dorite de Apple si Amazon

Pentru cei care nu stiu care-i treaba cu Sam, Ubisoft a lansat acest asistent virtual in luna ianuarie a acestui an, dar Sam a fost disponibil numai in Canada, probabil in scopuri de testare si pentru a primi feedback, dar acum se lanseaza pentru utilizatori la nivel global.

Sam va fi disponibil/accesibil prin aplicatia mobila Ubisoft Club care este disponibila pe iOS si Android. Desi Sam nu iti va programa intalnirile sau iti va comanda o masina Uber, acest asistent virtual ii va ajuta pe gameri oferindu-le feedback cu privire la jocurile lor, cum ar fi sa le furnizeze sfaturi, informatii generale, date de lansare, statistici in timp real si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cum vrea serviciul de streaming video Amazon sa tina piept rivalilor

Acest asistent virtual Sam al Ubisoft este propulsat de sistemul Dialogflow al Google si practic functioneaza ca un fel de chatbot. In acest moment, Sam este limitat doar la limba engleza, asa ca, daca esti o persoana care vorbeste o alta limba, atunci presupunem ca va trebui sa astepti pana cand Ubisoft va lansa in viitor suport pentru mai multe limbi. Intre timp, cei care inca nu au descarcat aplicatia companiei Ubisoft Club a Ubisoft pot intra pe iTunes App Store sau Google Play pentru descarcare.

CITESTE SI:  Ossur prezinta piciorul bionic care poate fi controlat de creier