fbpx

VIDEO: Jocul original Age of Empires din 1997 va primi un remake 4K

Jocul original Age of Empires din 1997 va primi un remake 4K

Adam Isgreen, directorul de creatie al Microsoft Studios, a aparut la evenimentul PC Gaming Show din Los Angeles cu un anunt foarte special: o versiune 4K reproiectata a jocului de strategie in timp real Age of Empires din 1997 este in lucru.

In 1997, Microsoft si-a aruncat palaria in ringul gamingului RTS (Real-Time Strategy) prin lansarea francizei Age of Empires. Este adevarat ca Age of Empires nu este neaparat jucat intr-un mod la fel de frenetic comparativ cu titluri precum StarCraft, dar jocul si-a creat de-a lungul anilor o comunitate destul de mare de jucatori, iar acum Microsoft s-a intors cu un alt titlu.

CITESTE SI:  Ce pedeapsa a primit cineva care a trimis trupele SWAT asupra unei alte persoane

Nu, compania din Redmond nu lanseaza un joc Age of Empires nou-nout, ci mai degraba se vor baza pe cel original care s-a lansat in 1997. Aceasta initiativa a dus la Age of Empires Definitive Edition care practic este un remake al jocului original, remake care a primit rezolutia 4K.

CITESTE SI:  Cum vor T-Mobile si Microsoft sa transmita fara poticniri jocuri prin streaming

Anuntat la E3, descrierea acestuia este in felul urmator, “La 20 de ani de la lansarea sa, Microsoft este mandra sa anunte editia Definitive Edition a Age of Empires original. Reproiectat complet cu grafica 4K, coloana sonora reorchestrata, imbunatatiri majore ale gameplay-ului, naratiune noua, imbunatatiri si multiplayer Xbox Live, Definitive Edition aduce inapoi jocul clasic si expansiunea Rise of Rome”.

CITESTE SI:  Cum declara China razboi gaming-ului, pentru minori

Se asteapta ca noul joc Age of Empires 4K va fi lansat mai tarziu in acest an pentru PC-urile Windows, iar gamerii care sunt interesati se pot inscrie pentru a fi parte din stadiul beta exclusivist al acestuia.

Daca vrei sa traiesti putina nostalgie, atunci poate vei fi de asemenea incantat sa afli ca si Blizzard a anuntat anterior un remake al jocului original de strategie StarCraft.