In Japonia, exista un smartphone care poate fi curatat cu apa

In Japonia, exista un smartphone care poate fi curatat cu apa si sapun

Smartphone-urile rezistente la apa sunt o chestie deja fumata in Japonia. Practic, fiecare smartphone lansat de producatorii locali poate fi scapat in toaleta fara probleme de ani de zile.

Dar, pana acum, protectia impotriva apei nu a protejat smartphone-urile din Japonia de acel frecat necesar pentru a le curata si pentru a ucide bacteriile.

Exista o multime de smartphone-uri rezistente la apa. Cu toate acestea, ideea generala din spatele acestor smartphone-uri nu este ca poti inota sau face baie cu ele, dar daca se uda nu va trebui sa-ti faci griji ca se stropesc.

Acestea fiind spuse, se pare ca in Japonia smartphone-urile rezistente la apa au fost duse la un alt nivel.

CITESTE SI:  Rovio va inceta sa suporte platforma Windows Phone

Kyocera din Japonia a anuntat recent un nou telefon denumit Digno Rafre. Acesta este un smartphone la suprafata, dar care poate fi curatat cu apa si sapun.

Acest lucru inseamna ca daca se murdareste, in loc sa-l stergi, da-i drumul la frecat si ar trebui sa ramana relativ intact.

De asemenea, compania din Japonia se lauda ca displayul telefonului are un panou care va continua sa functioneze atunci cand se uda.

Mai mult, vine cu un material care aparent se poate repara singur in urma zgarieturilor, lucru similar cu ceea ce a inclus LG in unele dintre dispozitivele sale anterioare.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi aici lista completa de jocuri a PlayStation Classic

De asemenea, telefonul din Japonia care poate fi curatat cu apa si sapun vine cu receptorul Smart Sonic al Kyocera, o tehnologie care furnizeaza sunet fara a fi nevoie de un difuzor.

Per ansamblu, presupunem ca telefonul din Japonia care poate fi curatat cu apa si sapun seamana cu un dispozitiv inovator si daca esti genul care uraste murdaria si germenii, mai ales atunci cand iti imprumuti telefonul altcuiva, atunci probabil un telefon care poate face fata oricand unei curatari ca la carte ar putea fi o idee buna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *