fbpx

VIDEO: Jack Ma de la Alibaba este vedeta propriului film de arte martiale

Jack Ma de la Alibaba este vedeta propriului film de arte martiale

Cum procedezi atunci cand esti miliardar si, de asemenea, presedintele uneia dintre cele mai mari companii chineze? Presupunem ca, cu atat de multi bani si putere, totul este posibil si, in mod interesant, Jack Ma de la Alibaba a decis sa-si cheltuie banii si timpul pentru a crea un film de arte martiale in care acesta este vedeta.

Da, ai citit corect. Dupa ce a pus de un spectacol pentru personalul sau cand si-a pus costumul de Michael Jackson si a dansat pe melodia “Dangerous” a cantaretului, se pare ca Jack Ma de la Alibaba doreste sa fie vedeta de film.

CITESTE SI:  China va lansa propriul parc pentru realitate virtuala

In filmul scurt pe care il puteti urmari mai jos, se pare ca Jack Ma de la Alibaba se lupta impotriva unui grup de luptatori de arte martiale, toti fiind foarte apreciati in domeniul lor.

Printre acesti luptatori de arte martiale se numara Donnie Yen, Wu Jing, Tony Jaa, Jacky Heung, Asashoryu Akinori, Zou Shiming si Natasha Liu, luptele fiind coregrafiate de Sammo Hung, Yuen Woo-Ping si Tony Ching, toti fiind nume importante in industria artelor martiale precum si in industria de filme.

CITESTE SI:  Sondaj: Cati proprietari de iPhone-uri vor sa treaca la un model nou

Potrivit unei stiri de China Daily, se pare ca Jack Ma de la Alibaba a muncit foarte mult la acest film scurt de arte martiale in care este vedeta si se spune ca a petrecut 12 ore pe zi timp de 12 zile pentru a-l termina, cu exceptia unei singure zile in care Jack Ma a trebuit sa lipseasca si sa se intalneasca cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto.

Jack Ma de la Alibaba este de asemenea cunoscut ca fiind un practicant de Tai Chi de mult timp si cu siguranta pare ca se pricepe la arte martiale. Unii au numit filmul scurt de arte martiale ca fiind un proiect de vanitate al lui Jack Ma de la Alibaba, in timp ce altii sustin ca este o manevra de publicitate pentru vanzarile Single’s Day ale Alibaba care recent au reusit sa depaseasca promotiile Black Friday si Cyber Monday combinate. Indiferent de ceea ce este, este totusi destul de distractiv daca va plac artele martiale, asa ca urmariti filmul cu CEO-ul Alibaba, Jack Ma, de mai jos daca aveti ceva timp liber.

CITESTE SI:  Cum sprijina Boeing familiile victimelor accidentelor aviatice in care a fost implicat avionul 737 Max