VIDEO: iPhone XR VS Samsung Galaxy Note 9 intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

iPhone XR VS Samsung Galaxy Note 9 intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

Acum ceva timp in urma, am vazut un test de viteza in care s-a comparat smartphone-ul iPhone Xs Max cu smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9. Cei care nu au vazut testul de viteza trebuie sa stie ca Xs Max l-a invins pe Samsung Galaxy Note 9 datorita cipului sau A12 Bionic.

Dar si cantitatea crescuta de RAM a parut sa joace un rol in victoria smartphone-ului Apple asupra lui Samsung Galaxy Note 9 in testul de viteza. Deci intrebarea este: va putea iPhone XR sa obtina o victorie similara impotriva smartphone-ului Samsung Galaxy Note 9 intr-un test de viteza?

Asta e ceea ce cei de la PhoneBuff au incercat sa afle in cel mai nou clip video al lor. XR a fost comparat cu Samsung Galaxy Note 9 intr-un test de viteza.

CITESTE SI:  HP Elite X3 este un powerhouse de productivitate cu Windows 10 Mobile

Retineti ca in cea mai mare parte iPhone XR are acelasi hardware pe care il au smartphone-urile Xs si Xs Max. Diferenta notabila este faptul ca iPhone XR vine cu 3GB de RAM in loc de 4GB.

Cu toate acestea, dupa cum se pare, 3GB de RAM par sa fie mai mult de suficienti pentru iPhone XR, desi pare un pic mai lent in testul de viteza. De exemplu, in prima runda iPhone XR a scos un timp de 1 minut si 52 de secunde, in timp ce Xs Max a scos unul de 1 minut si 49 de secunde.

In cea de-a doua runda a testului de viteza, smartphone-ul iPhone XR a scos un timp de 46 de secunde, in timp ce lui Xs Max i-a luat 43 de secunde pentru a termina runda. Toate aceste intarzieri i-au permis lui Samsung Galaxy Note 9 sa se apropie.

CITESTE SI:  De ce felicita Comcast compania Disney

Timpul total adunat pentru smartphone-ul iPhone XR in testul de viteza a fost de 2 minute si 38,33 de secunde, iar pentru Samsung Galaxy Note 9 a fost de 38,48 de secunde. Deci, practic smartphone-ul Apple este la egalitate cu Samsung Galaxy Note 9.

Am vazut in trecut ca, desi cipurile A par sa fie mai puternice, gestionarea memoriei este capitolul la care iOS pare sa se poticneasca, deci speram ca acesta este un lucru pe care Apple il va lua in considerare in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *