fbpx
iPhone 7 VS iPhone 6s intr-un test de viteza

VIDEO: iPhone 7 VS iPhone 6s intr-un test de viteza

Saptamana trecuta, cei de la PhoneBuff au comparat smartphone-ul iPhone 7 cu Samsung Galaxy Note 7 intr-un test de viteza, iar smartphone-ul iPhone 7 l-a invins in mod clar pe Galaxy Note 7 si putem doar presupune ca asta se datoreaza in mare parte noului sau procesor 10 Fusion quad-core.

Cu toate acestea, intrebarea este: Cum se descurca impotriva predecesorului, 6s? Acest lucru ar putea fi de interes printre proprietarii de smartphone-uri Apple care se intreaba daca se merita sa treaca de la  6s la iPhone 7.

CITESTE SI:  Ce film turnat cu iPhone-ul a castigat premiul 2018 Turner

Este adevarat ca exista o gramada de noi caracteristici, dar daca vorbesti doar despre performanta, va exista o diferenta sesizabila intre cipul cipul A9 dual-core versus A10 Fusion quad-core? Raspunsul simplu este: da.

In testul lor de viteza, in primul runda, smartphone-ul iPhone 7 si-a deschis toate aplicatiile intr-un minut si 8 secunde, in timp ce 6s le-a deschis intr-un minut si 20 de secunde.

CITESTE SI:  Legatura dintre smartphone si obezitate, conform unui studiu

In a doua runda a testului de viteza, care include relansarea aplicatiilor pentru a vedea daca acestea inca ruleaza in fundal, iPhone 7 a terminat intr-un minut si 34 de secunde, in timp ce smartphone-ul iPhone 6s a terminat testul de viteza intr-un minut si 48 de secunde.

Pe baza acestor cifre din testul de viteza, se pare ca 6s nu are nicio problema sa-l invinga pe Galaxy Note 7 daca ar fi comparate.

CITESTE SI:  Curtea Suprema a Germaniei a dat verdictul privind legalitatea ad blocker-elor

Cu toate acestea, cum am spus deja, raspunsul simplu este da, exista o diferenta, dar numai daca crezi ca smartphone-ul iPhone 6s al tau se simte slab ca si performanta, sau poate ai nevoie de un smartphone Apple mai puternic, poate ca actualizarea bazata pur si simplu pe criterii de performanta s-ar putea sa nu fie un motiv suficient de bun.