fbpx
iPhone 7 se indoaie sau nu la fel de usor ca iPhone-urile precedente?

VIDEO: iPhone 7 se indoaie sau nu la fel de usor ca iPhone-urile precedente?

Desi a fost lansat acum cateva zile, cel mai nou smartphone de 4,7 inch al iPhone 7 a fost deja subiectul unui test de durabilitate.

Cand 6 a fost lansat acum cativa ani in urma, a intampinat o problema: indoirea. Utilizatorii spuneau ca smartphone-urile lor erau atat de maleabile incat daca le puneau in buzunare si stateau jos, se indoiau.

Aceasta problema pare sa fi fost ameliorata cu 6s, dar care-i treaba cu iPhone 7? Cei care sunt ingrijorati in legatura cu un scandal de indoire cu iPhone 7 pot sta linistiti pentru ca in clipul video de mai jos de Youtuber-ul JerryRigEverything este aratat faptul ca iPhone 7 nu se indoaie la fel de usor comparativ cu 6, ceea ce inseamna ca, aparent, sunetele de sasait pe care unii utilizatori le aud ar putea fi singura problema care ar trebui sa te ingrijoreze, deocamdata.

CITESTE SI:  Cum ofera Sony dispozitivelor IoT o arie de acoperire de 96 de kilometri
CITESTE SI:  Sony Xperia E5 este acum oficial - detalii oficiale si pret

Ar trebui sa mentionam ca testarea lui JerryRigEverything este departe de a fi stiintifica, avand in vedere ca acesta isi foloseste pur si simplu mainile pentru a indoi smartphone-ul.

Avand in vedere ca exista multe variabile care i-ar fi putut influenta forta si prinderea smartphone-ului iPhone 7 versus 6 de acum doi ani, nu ne putem increde prea mult in testul sau, dar cel putin arata ca este nevoie de o forta considerabil mai mare pentru a incerca si indoi smartphone-ul iPhone 7, comparativ cu modelele anterioare.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A7 - Cel mai subtire smartphone al companiei

Desigur, asta cu greu inseamna ca smartphone-ul este perfect, dar pentru cei ingrijorati in legatura cu durabilitatea, indoirea este un lucru de care nu va trebui sa-si faca griji, desi probabil tot nu ar trebui sa stai pe iPhone 7, iar acest lucru se aplica cam la toate smartphone-urile.