fbpx
VIDEO: iPhone 7 & Galaxy Note 7 fata in fata intr-un test de viteza

VIDEO: iPhone 7 & Galaxy Note 7 fata in fata intr-un test de viteza

Odata cu lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy Note 7, multi s-au asteptat ca producatorul sud-coreean va pune la incercare Apple.

Cu toate acestea, intrebarea este: Asa va fi? Pentru a afla asta, cei de la PhoneBuff au decis sa puna ambele smartphone-uri unul impotriva celuilalt intr-un test de viteza pentru a afla care dispozitiv este mai rapid decat celalalt.

Va reusi noul cip A10 Fusion quad-core smartphone-ului iPhone 7 cu 2GB de RAM sa-l invinga pe Snapdragon 820 cu 4GB de RAM intr-un test de viteza? Din pacate pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7, se pare ca nu a fost nici pe aproape.

CITESTE SI:  Un patent Apple te-ar putea impiedica sa capturezi poze si filmulete la concerte

Testul de viteza al PhoneBuff, dupa cum am vazut in trecut, include lansarea aplicatiilor pentru a vedea cat dureaza pe smartphone-urile Samsung Galaxy Note 7 si iPhone 7.

Acesta este primul tur. Al doilea tur al testului de viteza consta apoi in relansarea acelor aplicatii pentru a vedea cat de mult ii ia smartphone-ului sa lanseze acele aplicatii din nou si daca poate sau nu sa le reincarce din memorie sau daca va trebui sa le relanseze de la zero, ceea ce inseamna de asemenea ca ia mai mult timp.

CITESTE SI:  Huawei P8 Max ar putea sosi in curand

iPhone 7 a terminat primul tur al testului de viteza intr-un minut si 14 secunde, in timp de Samsung Galaxy Note 7 a terminat in doua minute si 4 secunde.

iPhone 7 a terminat al doilea tur al testului de viteza intr-un minut si 40 de secunde, in timp ce lui Samsung Galaxy Note 7 i-a luat un total de 3 minute si 14 secunde, ceea ce este in mod clar de peste doua ori mai mult.

CITESTE SI:  Cum e noul smart TV Redmi TV al Xiaomi si ce pret are

Sa nu-l minimalizam pe Samsung Galaxy Note 7, dar asta cel putin arata cat de mult au evoluat cipurile din seria A ale Apple pentru iPhone.

Am vazut scoruri AnTuTu in care A10 Fusion din smartphone-ul iPhone 7 a spulberat competitia, iar unii chiar au spus ca practic depaseste gama MacBook Air a Apple. In cele din urma.