fbpx

VIDEO: iPhone 6s vs Nikon D750 intr-un test video 4K

iPhone 6s vs Nikon D750 intr-un test video 4K

Desi smartphone-urile noastre sunt niste inlocuitoare grozave de camere cand vine vorba despre camerele compacte, nu suntem siguri daca acestea se afla in punctul in care ar putea inlocui DSLR-urile, mai ales ca DSLR-urile au acces la o gama variata de obiective, diferite procesoare si senzori mult mai mari.

Cu toate acestea, intr-un clip video postat de Youtube de Lee Morris de la Fstoppers, acesta a comparat noul iPhone 6s cu DSLR-ul Nikon D750 care a fost lansat anul trecut.

Acum, in ceea ce priveste fotografiile, presupunem ca nu este nevoie sa le testam pentru a afla cine castiga dintre Nikon D750 si iPhone 6s Plus la video.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video infatiseaza se pare un iPhone 7 functional

Cu toate acestea, cand vine vorba despre inregistrarea video 4K, care dispozitiv crezi ca se descurca mai bine in test? iPhone 6s sau Nikon D750?

Daca te gandeai ca dispozitivul care va castiga in test este Nikon D750, mai gandeste-te o data. Potrivit descoperirilor lui Morris, se pare ca iPhone 6s l-a depasit pe Nikon D750 in ceea ce priveste inregistrarea video 4K.

CITESTE SI:  Aplicatia care te obliga sa-ti faci selfie ca sa opreasca alarma de dimineata

Avand in vedere ca Apple a incorporat inregistrare video 4K abia in smartphone-ul iPhone 6 din acest an, trebuie sa recunoastem ca suntem surprinsi ca s-a descurcat atat de bine in fata unei camere profesionale precum cea Nikon.

Cu toate acestea, asta nu inseamna ca iPhone 6s va invinge alt echipament mai performant si mai dedicat de pe piata, dar fotografilor aspiranti care vor sa inceapa sa filmeze niste secvente video de mare calitate si care cred ca trebuie sa investeasca in echipament mai nou si mai scump nu le va trebui mai mult de un iPhone 6s, cel putin la inceput.

CITESTE SI:  Cum a fost arestat cineva pe nedrept cu recunoasterea faciala, in Detroit

Acestea fiind spuse, Morris mentioneaza ca aceste secvente video 4K sunt capturate in conditii ideale de lumina.

Acest lucru inseamna ca, daca nu esti sigur ca vei avea conditii ideale de lumina pentru a captura clipuri video 4K, Nikon D750 va fi probabil cel mai bine potrivit pentru aceasta sarcina.