fbpx

VIDEO: iPhone 6s Plus VS Sony Xperia Z5 intr-un test pentru camera

VIDEO iPhone 6s Plus vs Sony Xperia Z5 intr-un test de camera

Sony este o companie care este cunoscuta pentru camerele sale si pentru produsele legate de imagine.

De fapt, senzorii de camera ai Sony pot fi gasiti in multe smartphone-uri din zilele noastre, cum ar fi noile smartphone-uri 6s si iPhone 6s Plus ale Apple.

Cu toate acestea, avand in vedere ca aceste camere reprezinta mai mult decat senzorii lor, cum ar fi obiectivul folosit si software-ul de capturare a imaginii, cum se va descurca iPhone 6s Plus in fata lui Sony Xperia Z5?

Avand in vedere ca DxOMark a sustinut ca Xperia Z5 are cea mai buna camera de smartphone de pe piata din ziua de azi, ne-am astepta ca Xperia Z5 sa-l depaseasca pe iPhone 6s Plus al Apple intr-un test, nu-i asa?

CITESTE SI:  Bloomberg confirma ca iPhone 6s va veni echipat intr-adevar cu caracteristica Force Touch

Daca esti curios sa vezi daca Sony Xperia Z5 se afla la inaltimea evaluarilor DxOMark, SuperSaf TV a incarcat recent un clip video care arata camerele ambelor telefoane intr-un test.

In clipul video, culorile de pe camera frontala si cea principala ale iPhone 6s Plus sunt mult mai saturate si cu un contrast mai mare decat cele de pe Sony Xperia Z5 in test.

CITESTE SI:  Cercetare: iPhone 6S se vinde mai bine decat iPhone 6S Plus

Cu toate acestea, dupa cum a indicat SuperSaf TV, Sony Xperia Z5 randeaza culorile mai precis, in timp ce iPhone 6s Plus le scoate un pic prea mult in evidenta.

Cu toate acestea, ambele camere nu sunt rele si presupunem ca asta depinde de preferintele tale – culori foarte saturate vs imagini mai realiste.

Acum, daca exista un lucru pentru care trebuie sa-i oferim credit lui Sony Xperia Z5, acela este autofocus-ul camerei care este mult mai rapid decat cel de pe iPhone 6s Plus.

CITESTE SI:  ZTE Axon Mini este primul smartphone dezvaluit cu tehnologia Force Touch

De asemenea, captura audio a lui Xperia Z5 este mult mai clara, comparativ cu iPhone 6s Plus, dar ce credeti voi despre asta?

Sony castiga de data asta, sau preferi culorile si camera lui iPhone 6s Plus? In orice caz, daca ai cateva minute de pierdut si incerci sa iei o hotarare dintre cele doua telefoane, urmareste clipul video de mai jos pentru a afla mai multe detalii.