fbpx

VIDEO: iPhone 6s Plus vs. Galaxy Note 5 intr-un test de viteza

VIDEO iPhone 6s Plus vs. Galaxy Note 5 intr-un test de viteza

Daca nu esti genul care se pricepe sa aleaga dintre telefoane mobile si platforme si vrei doar cel mai bun telefon, ai putea fi interesat sa afli ca cei de la PhoneBuff au postat recent un clip video in care au pus iPhone 6s Plus si Samsung Galaxy Note 5 intr-un test de viteza pentru a determina care telefon este mai rapid.

Apple si Samsung sunt niste rivali destul de indarjiti, asa ca acest test de viteza va fi fara indoiala interesant.

Dupa cum precizeaza PhoneBuff, Galaxy Note 5 a fost campionul intr-un test de viteza anterior cand a concurat impotriva lui OnePlus 2 si a lui LG G4.

CITESTE SI:  Twitter Lite este mai rapid si economiseste mai multe date

Asadar, intrebarea este, va putea Galaxy Note 5 sa-si pastreze titlul impotriva noului iPhone 6s Plus? Se pare ca nu.

Samsung Galaxy Note 5 a reusit sa preia conducerea la start cand a venit vorba despre lansarea aplicatiilor simple in testul de viteza.

Cu toate acestea, cand a venit vorba despre aplicatiile de gaming si aplicatiile mai intensive, acesta a fost momentul in care iPhone 6s Plus a preluat conducerea in testul de viteza.

Chiar a incarcat site-urile mai rapid decat Samsung Galaxy Note 5, cu un timp de doua secunde. Cu toate acestea, in al doilea tur al testului de viteza, iPhone 6s Plus si-a aratat adevaratul potential.

CITESTE SI:  Imagini cu productia lui Essential Phone au fost dezvaluite de Andy Rubin

iPhone 6s Plus a reusit sa pastreze deschise in fundal aplicatiile pe care le-a deschis, in timp ce pe Samsung Galaxy Note 5 se poate vedea clar cum aplicatiile trebuie sa se incarce din nou.

Acest test de viteza este interesant, in ciuda faptului ca Galaxy Note 5 vine cu 4GB de RAM si cu mai multe nuclee si ca iPhone 6s Plus vine cu 2GB de RAM si un procesor cu doua nuclee.

Acestea fiind spuse, presupunem ca trebuie sa fim corecti si sa spunem ca ambele smartphone-uri iPhone 6s Plus si Galaxy Note 5 ruleaza sisteme de operare diferite, ceea ce inseamna ca nu este un test de viteza complet corect daca vrei doar sa compari specificatiile tehnice.

CITESTE SI:  VIDEO: Galaxy Note 5 apare in niste imagini video

Cu toate acestea, daca nu te pricepi la branduri si platforme si vrei doar cel mai rapid smartphone posibil, acest clip video ne arata ca iPhone 6s Plus ar putea merita sa fie luat in considerare.

Dar asteptam teste mai amanuntite, masuratori, cifre care sa ne arate puterea bruta, performanta grafica si alte lucruri. Atunci, probabil ca il vom vedea castigator pe Samsung Galaxy Note 5, nu pe iPhone 6s Plus.