fbpx
VIDEO iPhone 5s castiga un loc la Muzeul Academiei de Arte si Stiinte Cinematografice

VIDEO: iPhone 5s castiga un loc la Muzeul Academiei de Arte si Stiinte Cinematografice

Academia de Arte si Stiinte Cinematografice din Statele Unite construieste un muzeu, iar printre obiectele legate de film care vor fi expuse va exista si un smartphone Apple iPhone 5s. Nu, smartphone-ul nu este onorat pentru talentul sau in actorie.

iPhone-urile companiei Apple au fost intotdeauna cunoscute pentru faptul ca acestea captureaza fotografii si clipuri video de calitate destul de buna. De fapt, sunt atat de bune incat unii fotografi profesionisti le folosesc.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A3 si A5 sunt gata pentru o lansare europeana

De fapt, daca va amintiti, in 2015, a debutat un film la Festivalul de Film Sundance care se numeste “Tangerine” si care a aparut prin titlurile ziarelor nu doar pentru continutul filmului in sine, dar si pentru faptul ca a fost turnat folosind un smartphone iPhone 5s.

Din acest motiv, se pare ca smartphone-ul Apple iPhone 5s va fi acum onorat prin castigarea unui loc in Muzeul Academiei de Filme de Arta si Stiinte Cinematografice. Acesta este un muzeu care se afla in proces de a fi construit si, practic, va fi caminul pentru multe obiecte legate de film care au un loc in istoria filmului.

CITESTE SI:  La ce pret se vindea cablul Lightning realist care permitea accesarea dispozitivelor

Cei care nu sunt familiarizati cu procesul de turnare a filmului Tangerine trebuie sa stie ca a fost vorba despre utilizarea a trei smartphone-uri iPhone 5s, o aplicatie numita Filmic Pro care costa creatorii filmului 8 dolari, un Steadicam pentru a ajuta la stabilizarea filmului (smartphone-ul iPhone 5s nu contine stabilizare a imaginii de nici un fel) si un set de obiective anamorfice care la acea vreme existau ca prototipuri construite de laboratoarele Moondog.

CITESTE SI:  Un barbat impuscat cu o arma automata a supravietuit datorita lui iPhone 5c

Este ceva cu adevarat impresionant si nu numai ca arata cat de mult a evoluat tehnologia, dar si faptul ca uneori nu aveti neaparat nevoie de echipamente scumpe sau costisitoare pentru a turna un film, ci doar de un smartphone iPhone 5s.