VIDEO: iOS 12 ruleaza sau nu mai rapid pe vechile iPhone-uri?

iOS 12 ruleaza sau nu mai rapid pe vechile iPhone-uri

Urmatoarea versiune a sistemului de operare mobil al Apple este inca in stadiu beta. Intrebarile sunt: aduce versiunea iOS 12 imbunatatiri legate de performanta? Este mai rapida? Este sigur sa-si actualizeze utilizatorii de iPhone dispozitivele la aceasta noua versiune?

Avand in vedere ca, anul trecut, iOS 11 a provocat probleme de performanta utilizatorilor Apple care au efectuat actualizarea, suntem siguri ca exista multi utilizatori de iPhone-uri Apple care ezita sa efectueze actualizarea la cea mai recenta versiune din cauza ingrijorarilor ca s-ar putea intampla din nou.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul iPhone cu display curbat

Mai ales ca iOS 12 beta 7 a fost retras de Apple din cauza performantei reduse si pentru ca nu era rapid. Vestea buna este ca se pare ca utilizatorii nu mai trebuie sa se ingrijoreze din cauza acestui lucru.

Potrivit unui clip video incarcat pe YouTube de iAppleBytes, se pare ca iOS 12 ruleaza practic mult mai rapid pe iPhone-urile mai vechi decat versiunile mai vechi ale sistemului de operare.

Clipul video de mai jos prezinta un iPhone 5s care ruleaza iOS 11.4.1 comparat cu un alt iPhone 5s care ruleaza iOS 12 beta. Chiar din prima, diferentele sunt destul de clare, iPhone 5s care rula noul sistem de operare beta pornind cu aproape 20 de secunde mai rapid.

CITESTE SI:  Un tanar a fost ucis dupa ce a dat de urma smartphone-ului sau pierdut

De asemenea, lansarile de aplicatii par sa fie mai rapide, iar atunci cand s-au folosit aplicatii care necesitau tastatura, cum ar fi Messages, tastatura se lanseaza pe sistemul de operare nou considerabil mai rapid decat cea de pe sistemul de operare mai vechi al Apple.

CITESTE SI:  De ce CEO-ul Rakuten vrea ca toti cei 17.000 de angajati sa invete programare

Apasand pe butonul “Share”, totul are loc de asemenea mult mai rapid si asa si schimbarea modului in aplicatia pentru camera. Presupunand ca Apple mentine aceasta viteza si pentru versiunea finala a iOS 12, atunci actualizarea la acest sistem de operare iOS 12 ar trebui fie sigura si sa-ti imbunatateasca iPhone-ul. Noul sistem de operare nu are inca o data stabilita pentru lansare, insa este posibil ca aceasta versiune sa se lanseze alaturi de noile iPhone-uri Apple, in septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *