fbpx

VIDEO: iMac Retina 5K vs. tun anti-tanc, rezultatele sunt cele asteptate

iMac Retina 5K vs. tun anti-tanc, rezultatele sunt cele asteptate

In lumea testarii-torturii gadgeturilor, cand deja ai scapat un iPhone 6 de la mii de metri inaltime, ai inghetat si ai zdrobit un iPhone 6 Plus cu un baros si ai luat viata lui Apple Watch cu o pusca, tot ceea ce mai poti face este sa duci jocul la un nivel mult mai inalt.

Youtuber-ul Richard Ryan este omul care ne-a adus toate distrugerile tehnologice mentionate mai sus, iar acum acesta duce lucrurile la un nou nivel aducand un tun anti-tanc de 90mm pentru a fi folosit impotriva celui mai nou iMac Retina 5K.

CITESTE SI:  De ce computerele Mac Pro se blocheaza la Hollywood

iMac Retina 5K al Apple este un reper in ceea ce priveste rezolutia. La interior, specificatiile sunt destul de impresionante, desi unii ar putea spune ca este prea scump.

Acestea fiind spuse, asta nu conteaza pentru ca ceea ce au facut cei de la FullMag a fost sa ia un iMac Retina 5K si sa-l puna impotriva unui tun anti-tanc.

Trebuie sa spunem ca rezultatele sunt destul de evidente, iar aceasta este o imbunatatire fata de eforturile anterioare.

Unii poate ca isi amintesc cum, in 2014, acestia au facut acelasi lucru, cu exceptia faptului ca atunci au folosit un iMac obisnuit pe care l-au pus in fata unei pusti anti-tanc, iar acum ca este vorba despre un tun anti-tanc, explozia ar trebui sa fie destul de spectaculoasa (vezi clipul video de mai jos).

CITESTE SI:  In 2020, 70% din populatia planetei va avea un smartphone

Cei de la FullMag (anterior cunoscuti ca RatedRR) au aruncat in aer si au impuscat o varietate de dispozitive in trecut.

I-am vazut impuscand dispozitive precum NVIDIA Shield, iPhone 5s, Sony PlayStation 4 si i-am vazut de asemenea aruncandu-l in aer pe Mac Pro folosind explozibili C4.

CITESTE SI:  Ce inregistrare video extraordinara va primi smartphone-ul Google Pixel 4, conform surselor

De asemenea, acestia planuiesc sa distruga noile iPhone-uri pana la lansarea lor care ar trebui sa aiba loc mai tarziu in aceasta saptamana.

Asadar, poate ca ai vrea sa fii cu ochii pe noi daca esti un fan al distrugerii in joaca. Intre timp, daca ai cateva minute de pierdut si vrei sa vezi cum iMac Retina 5K este distrus absolut complet de un tun anti-tanc, urmareste clipul video de mai jos.