VIDEO: Huawei P30 Pro VS Samsung Galaxy S10+ intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

Huawei P30 Pro VS Samsung Galaxy S10+ intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

Poate ca Samsung si Huawei isi concentreaza atentia pe smartphone-urile pliabile Galaxy Fold si Mate X, dar gigantii Android nu au renuntat inca la smartphone-urile traditionale. Primul telefon de varf al Huawei pentru 2019 este P30 Pro care vine cu o camera cvadrupla cu brand Leica. Iar Galaxy S10+ este unul dintre cele mai bune telefoane pe care Samsung le are in prezent. Aceste companii au venit cu noi tehnologii, dar care dintre cele doua smartphone-uri este mai bun?

Atat smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ cat si Huawei P30 Pro sunt in prezent unele dintre cele mai dorite smartphone-uri de pe piata in ziua de azi.

CITESTE SI:  Un anume joc Assassin's Creed s-ar putea lansa si pe pietele din Vest

Ambele ofera ce-i mai bun de la ambele companii. Fireste, vor fi realizate comparatii intre cele doua, iar PhoneBuff a alcatuit un clip video care compara viteza ambelor telefoane.

In clipul video de mai jos, Huawei P30 Pro a fost pus la un test de viteza imptriva lui Galaxy S10+ al Samsung. Este o comparatie interesanta deoarece, spre deosebire de majoritatea smartphone-urilor de varf, P30 Pro foloseste propriul cip Kirin al Huawei in loc de un cip Qualcomm Snapdragon.

CITESTE SI:  Tableta Samsung Galaxy Tab S5e subtire si usoara - pret si specificatii

Asta inseamna ca in testul de viteza vom vedea cum se descurca cipul Kirin al Huawei impotriva celui Snapdragon al Qualcomm. In afara de asta, ambele telefoane au aceeasi cantitate de RAM, dar S10+ al Samsung are un ecran cu o rezolutie mai mare.

Cei care n-au timp sa urmareasca intregul clip video cu testul de viteza trebuie sa stie ca Galaxy S10+ a reusit sa-l depaseasca pe P30 Pro. Prima runda a testului de viteza a fost terminata de telefonul companiei chineze in 2 minute si 5 secunde, in timp ce pentru Samsung Galaxy S10+ a fost necesar 1 minut si 56 de secunde.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-urile Samsung Galaxy M10 si M20 sunt oficiale - specificatii si pret

Cea de-a doua runda a testului de viteza – care s-a concentrat pe gestionarea RAM-ului – a fost terminata de smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ in 35,6 secunde, in timp ce Huawei P30 Pro a fost un pic mai rapid cu un timp de 34,45 de secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *