fbpx
Huawei Mate 10 Pro VS iPhone X VS Samsung Galaxy Note 8 intr-un test de viteza

VIDEO: Huawei Mate 10 Pro VS iPhone X VS Samsung Galaxy Note 8 intr-un test de viteza

Din pacate, spre deosebire de telefonul iPhone 7 Plus din 2016 care parea sa domine scena testelor de viteza pentru o perioada destul de indelungata, noul iPhone X nu pare sa fie prea rapid.

Ori asta, ori producatorii Android au progresat in 2017 si si-au intensificat eforturile. Cei care cauta mai multe comparatii video cu teste de viteza au noroc, pentru ca PhoneBuff a aparut cu un nou clip video.

In cel mai nou clip video al lor, au comparat telefonul Huawei Mate 10 Pro impotriva lui Samsung Galaxy Note 8 si lui iPhone X intr-un test de viteza. Practic, acestea sunt cele mai recente si cele mai bune telefoane in acest moment, asa ca va fi interesant sa vedem cum se vor descurca in testul de viteza, mai ales ca telefoanele ruleaza sisteme de operare diferite (iOS VS Android) si ca fiecare are un cip diferit: iPhone X vine cu A11 Bionic, Huawei Mate 10 Pro vine cu Kirin 970, iar Samsung Galaxy Note 8 vine cu Snapdragon 845.

CITESTE SI:  S-a lansat Huawei Honor 6 cu suport 4G si Android 4.4 KitKat
CITESTE SI:  Ce capacitate a acumulatorului dezamagitoare are smartphone-ul iPhone 12 Pro Max al Apple

De asemenea, trebuie remarcat faptul ca telefoanele utilizeaza diferite tipuri de spatiu de stocare: iPhone X utilizeaza NVME, in timp ce Huawei Mate 10 Pro si Samsung Galaxy Note 8 folosesc UFS 2.1.

Cat despre viteza, iPhone X a reusit sa termine primul tur pe primul loc intr-un minut si 22 de secunde, urmat de Huawei Mate 10 Pro cu 1 minut si 29 de secunde, iar pe al treilea loc in test a fost Samsung Galaxy Note 8 cu 1 minut si 32 de secunde.

CITESTE SI:  Oppo F1 Plus este acum oficial

Cu toate acestea, asa cum am vazut in clipurile video anterioare de testare a vitezei, RAM-ul pare sa fie o problema cu iPhone X, avand in vedere ca in a doua runda telefonul s-a poticnit.

A fost nevoie de inca 57 de secunde pentru a deschide toate aplicatiile lansate anterior, in timp ce Huawei Mate 10 Pro a castigat cu 26 de secunde, iar telefonului Samsung Galaxy Note 8 i-a luat 28 de secunde in testul de viteza.