fbpx

VIDEO: Honda foloseste clipuri video targetate pe Facebook pentru a incuraja reparatiile

Honda foloseste clipuri video targetate pe Facebook pentru a incuraja reparatiile

Avand in vedere ca rechemarea in service a airbagurilor Takata – cea mai mare rechemare auto din Statele Unite – continua, Honda a cautat noi metode de a ajunge la clientii care inca nu si-au adus masinile la reparat.

Dupa cum au auzit unii dintre americani, acum cativa ani in urma a existat o problema cu airbagurile Takata instalate pe anumite branduri auto, cum ar fi Toyota, Honda si Nissan.

Acestea au fost fortate sa recheme masinile Honda echipate cu aceste airbaguri pentru a fi reparate. Acum, in mod clar, cu un astfel de defect periculos, clientii ar trebui sa trimita masinile inapoi imediat la reparat, nu-i asa?

CITESTE SI:  Twitter vrea sa emita clipuri video live pe parcursul intregii zile

Poate ca unii clienti Honda au fost prea ocupati, sau poate ca unii cred ca nu se va intampla niciodata ceva cu ei, dar, indiferent de motiv, sunt sanse mari ca inca exista destul de multe masini care inca nu au fost aduse inapoi si reparate.

Dar Honda are o solutie: compania a anuntat recent ca intentioneaza sa foloseasca clipurile video targetate ale Facebook pentru a incerca sa-i caute pe proprietarii de masini Honda pentru a-i incuraja sa-si duca masinile la reparat.

CITESTE SI:  La ce poate rezista SUV-ul blindat al BMW

Pentru cei care nu stiu, Facebook are un set de instrumente care permit postarilor sa vizeze anumite audiente (lucru care in trecut a generat controverse), cum ar fi limba, regiunea, varsta, sexul, etc.

In cazul Honda, compania intentioneaza sa se ia dupa adresele de email de pe Facebook ale celor cu masini Honda afectate, presupunand ca acestia folosesc inca aceeasi adresa de email.

CITESTE SI:  De ce Elon Musk de la Tesla renunta la Twitter

Pana acum, potrivit National Head Start Association (citata de Engadget), numai o treime dintre autoturismele afectate din Statele Unite au fost aduse pentru reparatii, ceea ce inseamna ca mai sunt multe masini care inca nu au fost reparate.

Intre timp, lucrurile nu arata prea bine pentru Takata, deoarece compania poate sa solutioneze aceasta problema numai daca plateste pana intr-un miliard de dolari.