fbpx
VIDEO: Harambe traieste intr-un joc pentru PC

VIDEO: Harambe traieste intr-un joc pentru PC

Harambe gorila are acum un joc video: Harambe vs. Capcom. Nu este doar un joc prostesc, este unul real pentru PC.

In acesta, gorila are abilitati ce tin de psihic si este avertizata ca exista o agentie fantoma care il vrea mort.

Gorila isi insceneaza moartea cu ajutorul puterilor sale psihice care conving media ca a fost ucis la zoo. Apoi, pleaca sa-l caute pe Ryu.

Daca ai urmarit stirile in ultimele luni, atunci probabil ca ai auzit despre aceasta gorila. Aceasta a fost o gorila de la Cincinnati Zoo, Statele Unite, care a trebuit sa fie ucisa atunci cand un copil a cazut in cusca lui Harambe si a trebuit sa fie salvat.

CITESTE SI:  De ce o echipa DotA 2 a fost descalificata si nu mai poate castiga premiul de 15 milioane de dolari

Au existat multe discutii publice ca urmare a deciziei gradinii zoologice de a o ucide pe gorila, iar internetul pare sa jure ca nu va uita niciodata gorila.

CITESTE SI:  Ce numar urias de dislike-uri a primit jocul Diablo Immortal pe YouTube

Gorila traieste nu numai in amintirile noastre, dar acum si intr-un joc pentru PC denumit Harambe vs. Capcom.

Acesta este cel putin un joc  de PC neobisnuit, iar povestea este interesanta. Aceasta consta in faptul ca Gorila descopera ca exista o agentie fantoma care il vrea mort dupa ce acestia descopera ca gorila are puteri ce tin de psihic.

Jocul de PC a fost dezvoltat de catre Otaku Gang care sustine ca este un colectiv de cultura underground. Grupul spune ca acesta este un tribut adus “fratelui nostru Harambe” si universului Capcom. Harambe vs.

CITESTE SI:  De ce unii nu puteau juca Fortnite Android beta chiar daca a ajuns pe dispozitivele non-Samsung

Capcom are o dimensiune de 350 de MB si poate fi descarcat in mod gratuit pentru PC. Exista 21 de personaje dintre care trei sunt personaje mister care pot fi deblocate numai jucand jocul de PC.