fbpx

VIDEO: Google Pixel scufundat sub apa pentru 30 de minute. Va rezista?

Google Pixel scufundat sub apa pentru 30 de minute. Va rezista

NU incercati asta acasa! Un proprietar curajos de Google Pixel a postat un clip video pe YouTube in care acesta testeaza rezistenta la apa a smartphone-ului prin punerea lui in apa, pulverizarea lui si in cele din urma scufundarea lui intr-un bol cu apa pentru 30 de minute.

O multime de smartphone-uri din ziua de azi vin cu rezistenta la apa. Samsung procedeaza astfel de ceva timp, iar recent Apple a decis ca iPhone 7 sa fie de asemenea certificat IP67.

CITESTE SI:  Se estimeaza ca se vand zilnic 1 milion de smartphone-uri iPhone X, iPhone 8 si 8 Plus

Tocmai de aceea, atunci cand smartphone-urile Google Pixel au fost dezvaluite, a fost un pic dezamagitor sa aflam ca acestea erau doar certificate IP53.

Pentru cei care nu sunt familiarizati, evaluarea IP53 inseamna ca Google Pixel este protejat impotriva “caderii de apa sub forma de spray in orice unghi pana la 60 de grade”.

Aproape ca suna de parca telefonul este protejat impotriva apei, dar exista anumite avertismente in ceea ce priveste rezistenta sa, iar mai mult decat a fost specificat va defecta smartphone-ul Google Pixel. Sau nu?

CITESTE SI:  Ce alta companie doreste un serviciu de streaming de jocuri

Un clip video recent a fost incarcat care arata smartphone-ul Google Pixel cum trece prin diverse teste ale apei.

In ultimul dintre ele, Google Pixel a ramas scufundat pentru o perioada de 30 de minute, ceea ce este evident mai mult decat ar trebui sa permita certificarea sa IP53.

In mod interesant, smartphone-ul a supravietuit si a continuat sa functioneze perfect. Ar trebui sa mentionam ca probabil nu ar trebui sa incerci asta acasa, avand in vedere ca experienta ta ar putea fi diferita.

CITESTE SI:  Poti lua acum un curs online de fotografie de la Annie Leibovitz

Este posibil ca modul in care smartphone-ul a intrat in apa l-ar fi putut afecta, dar cel putin pare ca Google Pixel nu este la fel de fragil cand vine vorba despre rezistenta la apa, dupa cum credeam anterior.