VIDEO: Google Assistant VS Siri

Google Assistant VS Siri

Era inevitabil ca odata cu lansarea asistentului Google Assistant pe telefoanele Pixel, multi se vor intreba cum se compara cu competitia, in principal cu Siri avand in vedere ca iOS este probabil competitorul cel mai mare pentru Android.

YouTuber-ul Marques Brownlee a decis sa raspunda la aceasta intrebare pentru noi intr-un clip video de comparatie.

In clipul video de mai jos, Brownlee pune asistentul Google Assistant impotriva lui Siri intr-o batalie in care aceeasi intrebare este pusa ambelor platforme.

Incepe destul de simplu cu lansarea aplicatiilor, setarea memento-urilor si cu efectuarea calculelor de baza.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul Apple Watch care a fost un esec

De fapt, pentru scurt timp parea ca Siri era la conducere. Cu toate acestea, atunci cand s-a ajuns la intrebari usor mai complexe, asistentul Google Assistant a inceput sa iasa in evidenta.

De exemplu, Siri nu a putut spune care este presedintele Statelor Unite si a trebuit sa caute online, in timp ce asistentul Google Assistant a putut spune ca este Barack Obama din prima.

Cand a fost intrebat cat de inalt este presedintele, Siri a presupus ca este o noua si separata intrebare, in timp ce asistentul Google Assistant a fost suficient de inteligent pentru a-si da seama ca este o intrebare care a urmat dupa intrebarea anterioara, in acest fel fiind mai conversational.

CITESTE SI:  Cum estimeaza un site aglomerarea de turisti din Kyoto

Cu toate acestea, atunci cand a fost intrebat mai direct si specific cat de inalt este Barack Obama, Siri a putut raspunde la asta (impreuna cu Google Assistant).

Cu toate acestea, exista locuri in care Siri pare sa exceleze, si anume la oferirea mai multor informatii pe langa raspuns, in caz ca vroiai sa patrunzi subiectul mai profund.

CITESTE SI:  Apple ar putea vinde iPhone-ul cu numarul un miliard in aceasta luna

Acestea fiind spuse, este greu de spus care este mai bun. Asistentul Google Assistant este cu siguranta mai conversational, ceea ce inseamna ca este mai natural atunci cand il folosesti.

Cu toate acestea, avand in vedere ca ambii asistenti vocali Siri si Google Assistant sunt exclusivi pentru platformele lor, nu este vorba daca utilizatorii pot alege pe care sa-l foloseasca, numai daca nu se supara sa treaca la telefoane si sisteme de operare complet diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *