fbpx

VIDEO: Google ajuta la indeplinirea visului unei batrane de 97 de ani

Google ajuta la indeplinirea visului unei batrane de 97 de ani

“Vinerea trecuta a fost probabil cea mai buna zi pe care am avut-o vreodata la Google”, spune Roya Soleimani, asistent de relatii publice la Google. Asta pentru ca si-a petrecut ziua oferind un tur al companiei unei batrane de 97 de ani.

Numai daca nu ai relatii si abilitati, va fi dificil sa ajungi intr-o companie tehnologica de top cum este Google.

De fapt, nu am fi surprinsi, avand in vedere cat de grozav arata birourile lor si toate produsele interesante pe care compania le are care-i face pe multi oameni sa vrea sa lucreze pentru ei, desi numarul celor care reusesc de fapt sa se aleaga cu un job in aceasta prestigioasa companie este probabil mult mai mic.

CITESTE SI:  Google Allo iti poate acum transforma selfie-urile in stickere

Cu toate acestea, recent, printr-o organizatie denumita “Senior Wish of a Lifetime”, organizatia impreuna cu compania au ajutat la indeplinirea visului unei batrane de 97 de ani.

Batrana Olive Horrell are 97 de ani si intotdeauna a visat sa devina un inginer, dar se pare ca in trecut cand stereotipurile legate de gen erau mai comune, tatal lui Horrell i-a spus acesteia ca ar fi imposibil, avand in vedere ca nu va fi angajata niciodata pentru ca era femeie.

CITESTE SI:  Google lanseaza un patch pentru vulnerabilitatea WiFi Krack

Cu toate acestea, in zilele noastre Horrell si-a indeplinit visul. Practic, cei de la Google au plimbat-o pe batrana de 97 de ani care isi dorea sa devina inginer prin birourile companiei.

Batrana i-a intalnit pe cei din echipa Google Doodle si de asemenea a testat produse Google ca Translate, Cardboard, Photos si nu numai. Mai mult, i-au fost facute demonstratii.

CITESTE SI:  Cum vei putea folosi Motion Sense pe Google Pixel 4

Si nu numai atat, avand in vedere ca cei de la compania din Silicon Valley au fost suficient de amabili incat sa o ia pe batrana la un test cu masina fara sofer a companiei.

Acestia au plimbat-o cu masina prin campus si au dus-o la Google Cafe la pranz, indeplinindu-i visul. Daca ti-ar placea sa vezi cum si-a petrecut batrana ziua la Google, arunca o privire la clipul video de mai jos al celor de la CNET.