VIDEO: Gamee – o retea sociala cu jocuri gratuite dedicata pentru gamerii ocazionali

Gamee - o retea sociala cu jocuri gratuite dedicata pentru gamerii ocazionali

Acum o jumatate de an, intr-un interviu pentru The Next Web, Jan Rezab, fondatorul Socialbakers, a mentionat o investitie de 600.000 de dolari intr-un startup din Praga.

Acum, misterul a fost elucidat cu lansarea Gamee, o retea sociala pentru gaming ocazional cu un model de business interesant si o atitudine distinctiva impotriva achizitiilor in-app. Fondata de dezvoltatori software din Cehia, reteaua sociala Gamee este condusa de fosta angajata Google, Bozena Rezab, sotia lui Jan.

Esti un gamer ocazional si folosesti des retelele sociale? Atunci aceasta stire te-ar putea interesa. O companie de dezvoltare software a venit cu o platforma de retea sociala dedicata special gamerilor ocazionali, in special acelora care nu vor sa plateasca pentru a juca jocuri.

CITESTE SI:  Telefonul iPhone SE 2 ar putea fi fabricat exclusiv in India

Gamee este un tip de retea sociala care este plina cu jocuri gratuite si care le permite utilizatorilor sa gaseasca jocuri care nu necesita achizitionari din interiorul aplicatiei pentru gameri ocazionali.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, Gamee are o abordare destul de sarcastica pentru a indica catre asa-numitele jocuri gratuite care necesita achizitii din interiorul aplicatiei pentru gamerii ocazionali.

CITESTE SI:  Serialul Urzeala Tronurilor sezonul 8 va fi mai lung ca oricand

La finalul filmuletului apare de asemenea un mesaj, #WeQuitFakeFree. Utilizatorii trebuie sa descarce aplicatia Gamee, iar apoi acestia isi pot provoca prietenii cu scoruri si isi pot share-ui scorurile cele mai mari.

Jan Razeb, care este de asemenea fondatorul Socialbakers, a investit 600 000 de dolari in compania Gamee cu sediul in Praga, undeva la inceputul acestui an, iar compania este acum pregatita sa lanseze noi jocuri gratuite pentru reteaua sociala pentru gameri ocazionali.

CITESTE SI:  Sistemul de operare pentru masini al Apple este dezvoltat in curtea BlackBerry

Jocurile gratuite de pe reteaua sociala Gamee au fost create cu ajutorul limbajului HTML5, iar acestea pot fi jucate cu usurinta pe o gama larga de dispozitive si platforme.

Aplicatia retelei sociale cu jocuri gratuite pentru gamerii ocazionali poate fi descarcata usor pe dispozitivele Android si iOS de pe Play Store, respectiv App Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *