fbpx

VIDEO: Functia 3D Touch a iPhone-ului a fost hack-uita, poate fi folosita pe post de cantar

Functia 3D Touch a iPhone-ului a fost hack-uita, poate fi folosita pe post de cantar

Dezvoltatorii curiosi care cautau sa inteleaga mai bine noua caracteristica 3D Touch de pe iPhone 6s, s-au uitat deja la cum functioneaza codul 3D Touch in iOS 9 si chiar au venit cu intrebuintari interesante pentru noua functie.

iPhone 6s si iPhone 6s Plus au o caracteristica denumita 3D Touch, in caz ca nu stiai. Practic, ceea ce face este sa masoare forta pe care o aplici asupra ecranului, iar in functie de cat de tare/indelungat apesi, vor aparea anumite functii.

De exemplu, apasand puternic pe un mesaj, cu 3D Touch i se va permite sa-i apara intreg continutul fara sa fie nevoie sa-l deschizi in modul full.

CITESTE SI:  Ce smartphone au avut inainte 51% dintre clientii care au trecut la Pixel 3

Acestea fiind spuse, se pare ca cineva a reusit cu succes sa hack-uiasca caracteristica 3D Touch din iPhone si ceea ce s-a intamplat este ca telefonul poate fi folosit acum ca si un cantar digital, lucru pe care il poti vedea in clipul video de mai jos in care se poate vedea ca au testat acest hack cantarind niste prune.

CITESTE SI:  De ce iPhone-ul 5G al Apple s-ar putea lansa totusi in 2020

Dezvoltat de Simon Gladman, rezultatul final este de fapt destul de tare. Cu toate acestea, ar trebui mentionat ca aplicatia pentru iPhone nu este in prezent disponibila pentru download.

Totusi, Gladman a postat online codul sursa pentru cei care ar putea fi interesati sa mestereasca la aceasta aplicatie cantar de iPhone care foloseste 3D Touch printr-un hack, desi pare putin probabil ca Apple va accepta aceasta aplicatie in iTunes App Store prea curand.

Acest lucru inseamna, in cel mai bun scenariu, ca o vom vedea probabil ca si o lansare de jailbreak. Intre timp, trebuie sa mentionam ca aceasta nu este prima oara cand cineva s-a gandit la 3D Touch pe post de cantar.

CITESTE SI:  Motivele pentru care Apple nu doreste un incarcator comun pentru toate smartphone-urile din lume

Huawei Mate S are deja o astfel de caracteristica 3D Touch si vine cu o aplicatie cantar preinstalata, dar asta nu s-a intamplat pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus, inca. Cum am spus, Apple nu prea e de acord cu aplicatia cantar.