fbpx
Fantoma drona poate fi infricosatoare

VIDEO: Fantoma drona poate fi infricosatoare

O noua moda a clasicei fantome cu cearsaf se raspandeste in Statele Unite de Halloween. Asta cu siguranta ii va baga pe multi oameni in sperieti. Cel mai vechi dintre vechile costume de Halloween, fantoma acoperita cu un cearsaf, a fost updatata cu drone.

Vine Halloween-ul, asa ca poti fi sigur ca vei primi pana la urma portia meritata de sperieturi. Acestea fiind spuse, care sunt unele dintre costumele pe care ti-ar placea sa le porti la o petrecere?

CITESTE SI:  BMW dezvolta cea mai rapida drona din lume impreuna cu DRL

Vrei sa fii un fel de varcolac in natura, sau preferi sa ai ceva mai modern, poate sa te plimbi pe un covor magic?

In continuare, este prezentata o modalitate creativa de a-i speria pe cei care vin la tine si striga “ne dati sau nu ne dati?”.

Noua metoda consta intr-o drona imbracata ca o fantoma, dupa cum poti vedea in clipul video de mai jos.

Imagineaza-ti cat de infricosatoare ar fi fost daca drona fantoma ar fi avut un fel de lumina atasata, oferindu-i o stralucire ciudata la noapte cand pluteste prin jur.

CITESTE SI:  De ce e capabila drona militara Ghost 4 cu inteligenta artificiala

Desigur, aceasta ar putea pune pe ganduri multi oameni cand acestia afla ca fantomele nu mai plutesc prin jur in mod silentios, avand in vedere ca exista un sunet de zbarnait emis de motorul dronei dedesubtul fatadei externe.

Costumarea unei drone pentru a arata ca o fantoma sau chiar ca moartea cu coasa in persoana, daca se poate spune asa, nu este o sarcina usoara, iar asta este o certitudine.

CITESTE SI:  Cum reuseste drona V-Coptr Falcon sa aiba un timp de zbor urias de 50 de minute

Suntem incantati sa vedem ca tehnologia moderna de zi cu zi poate fi folosita pentru a transforma o vacanta sau un eveniment intr-unul chiar mai distractiv.

Desigur, unii s-ar putea intreba ce s-ar intampla daca apare o rafala de vant, iar haina de pe fantoma zboara de pe ea si interfereaza cu elicele sau motorul dronei?