fbpx
Elon Musk ne dezvaluie cum arata primul tunel pe care l-a forat in Los Angeles

VIDEO: Elon Musk ne dezvaluie cum arata primul tunel pe care l-a forat in Los Angeles

The Boring Company, compania de forare de tuneluri a lui Elon Musk, a inceput ca solutie la traficul infernal din Los Angeles. Compania a terminat de forat tunelul sau de test in Los Angeles, conform unui clip video pe care Elon Musk l-a incarcat in luna noiembrie a anului trecut.

Elon Musk are o companie care foreaza galerii subterane si care se numeste The Boring Company. Compania a forat un tunel in Los Angeles care are o lungime de cativa kilometri si care este localizat sub strazile din Hawthorne, acolo unde, SpaceX, o alta companie a lui Elon Musk, isi are sediul central.

CITESTE SI:  Microsoft vrea sa transmita internet prin frecvente TV nefolosite

Un astfel de tunel de tranzit este de asemenea planificat si pentru Chicago. Tunelurile forate reprezinta o parte vitala a sistemului de transport pe care Elon Musk il promoveaza.

Acesta consta in masini si oameni care vor fi transportati pe niste sanii electrice care se vor deplasa pe niste sine. Saniile de mare viteza vor acoperi rapid distante foarte mari.

CITESTE SI:  De ce Apple nu a inclus nici pana in prezent o aplicatie Calculator pe tabletele iPad

Si un parteneriat dintre Chicago si The Boring Company a fost anuntat acum ceva timp. Compania va construi o legatura subterana de tranzit intre centrul orasului Chicago si Aeroportul International O’Hare.

Doua tuneluri vor fi forate si vor conecta statia de tranzit de sub Block 37 a sistemului din cartierul Chicago Loop. Statia respectiva este in prezent neterminata.

Pasagerii vor putea calatori pe un fel de sanii care pot transporta pana la 16 pasageri in acelasi timp. Saniile vor pleca de la fiecare destinatie la fiecare 30 de secunde si vor calatori cu 241 de kilometri pe ora, efectuand in doar 12 minute o calatorie care dureaza in mod normal 40 de minute.

CITESTE SI:  De ce panourile solare Tesla ar putea fi mult mai ieftine

Tunelul care a fost forat in Los Angeles este mai mult de test. Acesta a fost inaugurat in luna decembrie a anului trecut si a oferit calatorii gratuite.