VIDEO: De ce un barbat proprietar de iPhone X a lovit o vanzatoare

De ce un barbat proprietar de iPhone X a lovit o vanzatoare

Un barbat in varsta de 23 de ani din Bangkok, Thailanda, a fost inregistrat lovind o vanzatoare de la un distribuitor al companiei Apple, dupa ce aceasta a refuzat sa-i inlocuiasca smartphone-ul Apple iPhone X despre care se presupune ca nu-i functiona caracteristica Face ID.

Toti am fost la un moment dat furiosi pe tehnologia pe care o folosim. Multi probabil sunt vinovati pentru aruncarea controlerelor consolelor de jocuri in frustrare, sau pentru ca si-au lovit computerele atunci cand nu functionau corect, dar ati fost vreodata atat de furiosi incat sa loviti pe cineva? Se pare ca cineva asa a procedat.

CITESTE SI:  Asistentul vocal Alexa al Amazon are 15.000 de abilitati

Potrivit unei stiri de Coconuts Bangkok, un barbat identificat cu numele Kritpan Kitjit a lovit o vanzatoare de la un distribuitor al companiei Apple din Cupertino dupa ce functia Face ID de pe Apple iPhone X nu ar fi functionat.

Vanzatoarea a verificat smartphone-ul Apple iPhone X al barbatului si a descoperit ca era in perfecta stare de functionare. Acea vanzatoare i-a spus barbatului ca, in conformitate cu politicile magazinului, nu se pot restitui banii pe Apple iPhone X sau sa fie inlocuit.

CITESTE SI:  Ceasul Today te va face sa simti ca ai mai mult timp

Atunci barbatul proprietar de iPhone X s-a infuriat si a creat o scena la magazin. De asemenea, a incercat sa intre in camera de depozitare a magazinului pentru a-l fotografia pe managerul magazinului pentru a-l arata la Comitetul pentru Protectia Consumatorilor.

Vanzatoarea a incercat sa-l impiedice sa intre, dupa care o camera de supraveghere l-a inregistrat impingand-o deoparte, inainte de a o lovi.

CITESTE SI:  Capacitatea de memorie a creierului uman este mai mare decat se credea

Barbatul proprietar de iPhone X s-a predat la politie, acolo unde si-a cerut scuze in mod public fata de vanzatoarea distribuitorului Apple. Acesta a fost amendat cu echivalentul a 150 de dolari pentru vatamare corporala. Barbatul a platit, de asemenea, o suma suplimentara de 1500 de dolari vanzatoarei lovite din cauza lui iPhone X, drept compensatie.

Publicată de อยากดังเดี๋ยวจัดให้ return pe Duminică, 19 August 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *