fbpx

VIDEO: De ce un barbat proprietar de iPhone X a lovit o vanzatoare

De ce un barbat proprietar de iPhone X a lovit o vanzatoare

Un barbat in varsta de 23 de ani din Bangkok, Thailanda, a fost inregistrat lovind o vanzatoare de la un distribuitor al companiei Apple, dupa ce aceasta a refuzat sa-i inlocuiasca smartphone-ul Apple iPhone X despre care se presupune ca nu-i functiona caracteristica Face ID.

Toti am fost la un moment dat furiosi pe tehnologia pe care o folosim. Multi probabil sunt vinovati pentru aruncarea controlerelor consolelor de jocuri in frustrare, sau pentru ca si-au lovit computerele atunci cand nu functionau corect, dar ati fost vreodata atat de furiosi incat sa loviti pe cineva? Se pare ca cineva asa a procedat.

CITESTE SI:  Ce fel de baterie are Apple iPhone Xs

Potrivit unei stiri de Coconuts Bangkok, un barbat identificat cu numele Kritpan Kitjit a lovit o vanzatoare de la un distribuitor al companiei Apple din Cupertino dupa ce functia Face ID de pe Apple iPhone X nu ar fi functionat.

Vanzatoarea a verificat smartphone-ul Apple iPhone X al barbatului si a descoperit ca era in perfecta stare de functionare. Acea vanzatoare i-a spus barbatului ca, in conformitate cu politicile magazinului, nu se pot restitui banii pe Apple iPhone X sau sa fie inlocuit.

CITESTE SI:  Un iPhone 6 Plus explodeaza in Hong Kong

Atunci barbatul proprietar de iPhone X s-a infuriat si a creat o scena la magazin. De asemenea, a incercat sa intre in camera de depozitare a magazinului pentru a-l fotografia pe managerul magazinului pentru a-l arata la Comitetul pentru Protectia Consumatorilor.

Vanzatoarea a incercat sa-l impiedice sa intre, dupa care o camera de supraveghere l-a inregistrat impingand-o deoparte, inainte de a o lovi.

CITESTE SI:  De ce Steve Wozniak aduce YouTube in instanta

Barbatul proprietar de iPhone X s-a predat la politie, acolo unde si-a cerut scuze in mod public fata de vanzatoarea distribuitorului Apple. Acesta a fost amendat cu echivalentul a 150 de dolari pentru vatamare corporala. Barbatul a platit, de asemenea, o suma suplimentara de 1500 de dolari vanzatoarei lovite din cauza lui iPhone X, drept compensatie.

Publicată de อยากดังเดี๋ยวจัดให้ return pe Duminică, 19 August 2018