VIDEO: De ce smartphone-ul pliabil Xiaomi ar putea fi unic

De ce smartphone-ul pliabil Xiaomi ar putea fi unic

Smartphone-ul pliabil al Xiaomi a fost dezvaluit intr-un promo video publicat chiar de presedintele companiei. Presedintele companiei, Lin Bin, a postat un clip video cu o durata de circa un minut pe Weibo, detaliind telefonul care se pliaza dublu.

Ambele parti laterale ale telefonului pot fi pliate pentru ca dispozitivul sa se transforme din tableta intr-un telefon mai compact. Spre deosebire de alte telefoane care se pliaza pe care le-am vazut recent, cel al Xiaomi pare sa foloseasca tehnologia intr-un mod mai practic.

Se pare ca smartphone-urile pliabile vor fi in voga in 2019. Samsung a anuntat unul, dar si compania Huawei are unul. Si compania Xiaomi doreste sa se implice in domeniul smartphone-urilor pliabile, avand in vedere ca aceasta a dezvaluit un prototip destul de unic de smartphone pliabil.

CITESTE SI:  11 producatori de dispozitive Android vor preinstala aplicatiile Microsoft

Perceptia ta privind smartphone-urile pliabile poate fi modelata de ceea ce Samsung a dezvaluit la SDC 2018 in luna luna noiembrie. Un telefon inteligent care se indoaie in jumatate pe mijloc si care are un ecran extern pentru a fi folosit atunci cand nu vrei sa-l depliezi.

Xiaomi are o abordare diferita. Un promo video a fost publicat online de cofondatorul si presedintele companiei, Lin Bin, pe Weibo. Clipul video arata ca ambele parti ale dispozitivului pot fi pliate pentru a trece de la dimensiunea unei tablete la ceva care arata mai mult ca un smartphone conventional.

CITESTE SI:  Cum incarci consola PlayStation Classic care nu vine cu incarcator

Nu au fost dezvaluite informatii suplimentare despre acest telefon al Xiaomi, dar compania a spus ca nu este doar un concept. Lin Bin a mentionat ca acesta este un prototip tehnic.

De asemenea, se pare ca Xiaomi a adaptat interfata grafica in mod adecvat pentru acest tip de ecran. Nu este clar cand va oferi Xiaomi mai multe informatii despre acest smartphone pliabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *