fbpx

VIDEO: De ce produsul Powered Clothing nu este exoschelet

De ce produsul Powered Clothing nu este un exoschelet

Powered Clothing nu este un exoschelet. Cel putin nu dupa intelegerea standard a termenului. CEO-ul Seismic, Rich Mahoney, doreste sa clarifice acest lucru.

Recent la IFA 2018, LG a dezvaluit CLOi Suitbot – un exoschelet conceput pentru a oferi mobilitate si putere purtatorului. Exoscheletele nu sunt chiar ceva nou si am vazut cum unele dintre ele sunt utilizate in fabrici pentru a ajuta lucratorii sa ridice obiecte grele, dar au fost folosite si in domeniul medical pentru a-i ajuta pe pacienti sa-si imbunatateasca mobilitatea.

CITESTE SI:  Ce pret are NCS2 - computerul Intel de dimensiunea unui stick

Totusi, aproape niciodata nu vedeti pe cineva pe strada purtand un exoschelet, iar aceasta este o problema (sau o oportunitate) pe care Seismic o abordeaza, pentru ca a creat Powered Clothing.

Vorbind pentru TechCrunch, CEO-ul Seismic, Rich Mahoney, a clarificat ca Powered Clothing nu este un exoschelet, dar recunoaste ca nu este greu sa formezi aceasta ipoteza, pentru ca: “Exoscheletele sunt ceea ce intelege publicul in ceea ce priveste robotica purtabila”.

CITESTE SI:  Pe cine da in judecata Epic pentru niste leak-uri Fortnite care i-au provocat un prejudiciu ireparabil

Cu toate acestea, produsul Powered Clothing al Seismic difera de exoschelete, pentru ca este aproape ca imbracamintea, iar utilizatorii pot purta produsul Powered Clothing pe sub haine, ceea ce determina ca acesta sa fie mai discret.

Potrivit lui Rich Mahoney de la compania Seismic, primul produs Powered Clothing al companiei va oferi purtatorului sustinere in zonele sold si spate, pentru a imbunatati mobilitatea si postura.

CITESTE SI:  Coinbase ofera datele a 13.000 de comercianti Bitcoin catre IRS

Este un produs si un concept interesant, dar, din pacate, se pare ca nu este inca disponibil pentru cumparare. Compania Seismic are planuri de a lansa Powered Clothing mai tarziu in acest an, dar va fi disponibil in cantitati limitate. Nu a fost mentionat ce pret ar putea avea acest produs al companiei Seismic, dar probabil va fi “similar cu pretul imbracamintei de prima clasa”.