fbpx

VIDEO: De ce aceasta tastatura mecanica are pretul de 1000 de dolari

De ce aceasta tastatura mecanica are pretul de 1000 de dolari

Tastaturile mecanice, in cea mai mare parte a lor, nu au preturi mici. Chiar si cele mai ieftine tastaturi mecanice tind sa coste mai mult decat una non-mecanica obisnuita.

Dar cati bani ai da cel mai mult pe una? Cei de la Rama Works imping cu siguranta limitele lansand KOYU, o tastatura mecanica care are un pret de 1000 de dolari.

Rama Works este o companie cu sediul in Australia si este cunoscuta in comunitate pentru faptul ca creeaza tastaturi mecanice de varf. Asadar, de ce are un pret atat de mare?

CITESTE SI:  Realitatea virtuala controlata de creier ar putea fi calea spre viitor

Pretul este ridicat deoarece are greutatea foarte mare si pentru ca este produsa din alama solida. Acest lucru determina ca dispozitivul Rama Works sa cantareasca 4,4 kilograme.

De asemenea, va fi disponibila o greutate interioara optionala vanduta separat care va duce greutatea totala la 5,2 kilograme. Exista intrebarea: cine va plati pentru un astfel de dispozitiv Rama Works?

CITESTE SI:  CEO-ul Pokemon era sigur ca Nintendo Switch va fi un esec

Un lucru care trebuie sa fie retinut este faptul ca colectionarea de tastaturi mecanice este un hobby mai degraba de nisa, ceea ce inseamna ca companiile mici ca Rama Works nu produc suficiente pentru a-si putea permite sa scada preturile.

De asemenea, retineti ca tastatura mecanica cu pret de 1000 de dolari consta numai in cadru si in circuitul imprimat, ceea ce inseamna ca, pentru a completa intreaga tastatura, adaugarea de switch-uri si keycaps-uri mai scoate din buzunarul clientilor inca 100-200 de dolari.

CITESTE SI:  De ce Bose renunta sa mai lucreze la realitatea augmentata

“Vestea buna” este ca exista versiuni mai ieftine ale dispozitivului KOYU care sunt fabricate din aluminiu. Acestea vor costa 360 de dolari – sunt inca destul de scumpe – si exista si o versiune din aluminiu si alama la un pret de 800 de dolari. KOYU va fi disponibila pentru cumparare pana pe data de 30 noiembrie.