fbpx

VIDEO: De cate iPhone-uri ai nevoie pentru a opri un glonte de AK-47?

De cate iPhone-uri ai nevoie pentru a opri un glonte?

Am mai vazut clipuri video cu iPhone-uri distruse de arme doar pentru distractie, dar te-ai intrebat vreodata cat de dur este un iPhone?

Oare de cate Smartphone-uri puse unele langa altele ai nevoie pentru a opri un glonte de AK-47? Ei bine, asta s-a decis Youtuber-ul EverythingApplePro sa afle.

Practic, acesta a luat o gramada de smartphone-uri Apple si un smartphone Samsung la sfarsit si le-a aliniat pe fiecare fata-spate.

Utilizatorul de Youtube s-a asigurat ca exista o mica distanta intre toate smartphone-urile. Apoi, acesta a inceput practic sa traga cu o arma AK-47.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone Xs Max VS Galaxy Note 9 intr-un test de autonomie a bateriei

Initial, acesta a prezis ca va fi nevoie de 4 smartphone-uri Apple pentru a opri un glonte de AK-47 si, dupa cum se pare, a fost pe aproape.

La sfarsit, s-a aflat ca a fost nevoie de 5 iPhone-uri pentru a opri un glonte de AK-47. In mod interesant, desi primul iPhone a incasat cea mai mare parte din forta glontelui de AK-47, se pare ca cele mai avariate au fost iPhone-urile aflate dupa primul.

CITESTE SI:  Cat de mare ar putea fi perioada de exclusivitate a Fortnite pentru Samsung Galaxy Note 9

De fapt, se pare ca cu cat glontele de AK-47 trecea prin mai multe smartphone-uri Apple, cu atat facea mai multe pagube, in special in cazul celui de-al patrulea smartphone Apple.

Acesta din urma s-a ales la impact cu cadrul complet indoit, in timp ce smartphone-urile Apple de dinainte lui s-au ales doar cu o gaura mare in carcasa in urma glontelui de AK-47.

Se pare ca EverythingApplePro nu se da in laturi de la nimic pentru a obtine multe vizualizari pe Youtube, nici macar distrugerea a 5 iPhone-uri Apple cu un glonte de AK-47.

CITESTE SI:  VIDEO: Dupa doar 7 luni, Despacito este cel mai urmarit clip video de pe YouTube

In trecut, au existat povesti despre telefoane mobile care au oprit gloante si srapnel. Totusi, ma indoiesc ca exista vreunul care ar duce cu el 5-6 iPhone-uri amplasate in diferite parti ale corpului pentru a se proteja. Daca vrei sa vezi cum incaseaza 5 iPhone-uri un glonte si ai cateva minute de pierdut, poti urmari clipul video de mai jos.