VIDEO: De cate iPhone-uri ai nevoie pentru a opri un glonte de AK-47?

De cate iPhone-uri ai nevoie pentru a opri un glonte?

Am mai vazut clipuri video cu iPhone-uri distruse de arme doar pentru distractie, dar te-ai intrebat vreodata cat de dur este un iPhone?

Oare de cate Smartphone-uri puse unele langa altele ai nevoie pentru a opri un glonte de AK-47? Ei bine, asta s-a decis Youtuber-ul EverythingApplePro sa afle.

Practic, acesta a luat o gramada de smartphone-uri Apple si un smartphone Samsung la sfarsit si le-a aliniat pe fiecare fata-spate.

Utilizatorul de Youtube s-a asigurat ca exista o mica distanta intre toate smartphone-urile. Apoi, acesta a inceput practic sa traga cu o arma AK-47.

Citeste si:  Am fost pacaliti! OnePlus 5 a trisat la rezultatele benchmark-urilor de performanta

Initial, acesta a prezis ca va fi nevoie de 4 smartphone-uri Apple pentru a opri un glonte de AK-47 si, dupa cum se pare, a fost pe aproape.

La sfarsit, s-a aflat ca a fost nevoie de 5 iPhone-uri pentru a opri un glonte de AK-47. In mod interesant, desi primul iPhone a incasat cea mai mare parte din forta glontelui de AK-47, se pare ca cele mai avariate au fost iPhone-urile aflate dupa primul.

De fapt, se pare ca cu cat glontele de AK-47 trecea prin mai multe smartphone-uri Apple, cu atat facea mai multe pagube, in special in cazul celui de-al patrulea smartphone Apple.

Citeste si:  Disney Research dezvolta inteligenta artificiala care poate evalua povestirile

Acesta din urma s-a ales la impact cu cadrul complet indoit, in timp ce smartphone-urile Apple de dinainte lui s-au ales doar cu o gaura mare in carcasa in urma glontelui de AK-47.

Se pare ca EverythingApplePro nu se da in laturi de la nimic pentru a obtine multe vizualizari pe Youtube, nici macar distrugerea a 5 iPhone-uri Apple cu un glonte de AK-47.

In trecut, au existat povesti despre telefoane mobile care au oprit gloante si srapnel. Totusi, ma indoiesc ca exista vreunul care ar duce cu el 5-6 iPhone-uri amplasate in diferite parti ale corpului pentru a se proteja. Daca vrei sa vezi cum incaseaza 5 iPhone-uri un glonte si ai cateva minute de pierdut, poti urmari clipul video de mai jos.

Citeste si:  Ce pret are noul smartphone Moto E5 Play cu Android Go

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *