VIDEO: Cursa Mario Kart in viata reala din Japonia ajunge si in Australia

Cursa Mario Kart in viata reala din Japonia ajunge si in Australia

In Japonia a avut loc un eveniment Mario Kart in viata reala. S-a intamplat pe strazile din Tokio, iar acum evenimentul are loc in orasele Sydney si Melbourne din Australia anul acesta.

Suntem siguri ca unii dintre voi au vazut fotografii cu oameni costumati in personaje Mario si care conduc pe strazile din Japonia in carturi (daca nu, urmariti clipul video de mai jos).

Desi arata ca Mario Kart, din punct de vedere tehnic nu este Mario Kart (probabil din cauza problemelor de licentiere) si se numeste in schimb Maricar. Cu toate acestea, daca preferati sa nu calatoriti tocmai pana in Japonia doar pentru asta, cum va suna Australia?

CITESTE SI:  Ce smartphone cu 10GB de RAM ar putea fi aproape de lansare

Se pare ca in orasele Sydney si Melbourne din Australia va fi adusa experienta similara, una care se numeste “Mushroom Racing” (nu este clar daca cei de acolo sunt afiliati ai Maricar din Japonia), ceea ce din nou nu este Mario Kart, in ciuda faptului ca sunt atat de asemanatoare in ceea ce priveste designul.

CITESTE SI:  Unde se extinde serviciul Didi Chuxing de ride-hailing al Chinei

Nu au fost stabilite inca date de lansare, insa cei interesati isi pot lasa adresele de e-mail pe site-ul web pentru a fi anuntati cand se lanseaza. Potrivit site-ului, “Ai vrut vreodata sa te lupti cu Mario sau Luigi in timp ce culegi stele pentru a castiga premii uimitoare? Mario Kart in viata reala va avea loc intr-un oras de langa tine in curand! O experienta unica care combina personajele tale preferate, amicii si noii amici pentru o experienta de condus care te va duce inapoi in timp”.

CITESTE SI:  In care tari din Europa ar putea construi Tesla baterii pentru masini electrice

Nu este clar daca experienta va fi asemanatoare cu cea a Maricar din Japonia, daca poti conduce pe toate strazile din cele doua orase din Australia, sau daca exista numai anumite strazi permise cu scopul mentinerii sigurantei. Oricum ar fi, se pare ca biletele sunt limitate, astfel ca cei interesati trebuie sa se grabeasca daca vor sa participe la asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *