fbpx

VIDEO: Cum te invata bagheta Harry Potter a Kano sa programezi

Cum te invata bagheta Harry Potter a Kano sa programezi

Pentru programatorii de moda veche, invatarea abilitatilor de programare in trecut era destul de plictisitoare pentru ca trebuiau sa invete din carti si manuale groase ceea ce aveau nevoie sa stie.

Lucrurile au evoluat intre timp foarte mult, pentru ca companiile vin acum cu modalitati de a determina ca invatarea programarii sa fie distractiva si interesanta, pentru ca cei tineri sa invete mai usor.

De fapt, daca sunteti parinti care incearca sa-si introduca copiii in lumea programarii, ati putea fi interesati sa aflati ca o companie pe nume Kano a inceput recent sa colaboreze cu cei de la Warner Bros. pentru a lansa un kit Harry Potter de programare.

CITESTE SI:  De ce aplicatia BlackBerry Messenger va fi inchisa

Kitul Harry Potter al companiei Kano va include o bagheta (care trebuie construita) si un manual care ii va invata pe cei mici cum sa alcatuiasca bagheta, dar si sa invete sa programeze – prin provocari pas cu pas.

De fapt, ceea ce determina ca aceasta bagheta Harry Potter a Kano sa fie deosebit de relevanta este faptul ca vine cu diversi senzori, cum ar fi un accelerometru, un magnetometru si un giroscop, senzori care sunt in prezent integrati in multe dispozitive mobile.

CITESTE SI:  La ce alte tehnologii de sanatate lucreaza Apple

Asta inseamna ca tinerii – care pot invata conceptele de programare ajutorul baghetei Harry Potter a companiei Kano – vor putea aplica acest lucru si la programarea de aplicatii mobile, in viitor.

Potrivit CEO-ului si cofondatorului Kano, Alex Klein, “Suntem inconjurati de tehnologie in casele noastre, la locurile de munca, chiar si in buzunarele noastre, dar numai un mic procent dintre oameni, mai putin de 1 procent dintr-un procent, inteleg ce se intampla in spatele ecranului. Suntem incantati sa colaboram cu Warner Bros. Consumer Products pentru a inspira oameni de toate varstele si din intreaga lume sa programeze si sa vada cat e de usor sa intelegi, sa te joci si sa creezi cu cod”.

CITESTE SI:  Ce pret are noul laptop Acer Swift 7 foarte subtire si usor

Kitul Harry Potter de programare Kano – care include si bagheta – va costa 100 de dolari, ceea ce nu este un pret prea piperat, iar asta inseamna ca parinti ar putea fi mai dispusi sa-l cumpere.