fbpx

VIDEO: Cum si-a modificat cineva aspiratorul robot pentru a reda muzica de pe Spotify

Cum si-a modificat cineva aspiratorul robot pentru a reda muzica de pe Spotify

Iti place sa asculti muzica chiar daca nu instalezi Spotify pe gadgeturile pe care le folosesti frecvent? Adica, daca nu ai Spotify pe smartphone, PC sau Mac, ci pe dispozitive care in mod normal nu suporta Spotify, cum ar fi un aspirator robot de la Xiaomi modificat.

Ei bine, un individ a reusit acest lucru si suntem putin gelosi, pentru ca poate asculta ultimul album de muzica al lui Taylor Swift de la acest dispozitiv Xiaomi modificat care curata podelele.

Spotify este un serviciu de streaming de muzica cunoscut care are un nivel gratuit si care poate fi instalat nu numai pe smartphone-uri si laptopuri, ci si pe alte gadgeturi prin Raspberry Pi.

CITESTE SI:  Acoperisurile solare care pot fi instalate in 8 ore

Dupa cum unii stiu, Xiaomi creeaza o multime de produse diferite, nu doar smartphone-uri. De exemplu, compania chineza produce propriul aspirator robot si probabil acesta este mult mai ieftin fata de alte aspiratoare robot de pe piata.

De fapt, ar mai putea avea un avantaj: poate fi modificat daca esti dispus sa depui nitel efort. Asa a procedat un individ pe nume Eddie Zhang care a reusit sa puna serviciul de muzica Spotify pe aspiratorul sau robot Xiaomi.

CITESTE SI:  Pentru asta vrea Tim Cook sa fie cunoscuta Apple

Ei bine, judecand dupa clipul video de demonstratie de mai jos, calitatea sunetului muzicii Spotify a aspiratorului robot de la Xiaomi nu e chiar cea preferata de pasionatii de muzica, dar pare a fi un proiect distractiv de intreprins.

Asta pentru ca astfel poti afla cand aspiratorul robot de la Xiaomi trece prin apropiere. Eddie Zhang a reusit acest lucru folosind un client de muzica Spotify open-source modificat care se numeste Raspotify.

CITESTE SI:  Ingrijorarile privind cererea pentru iPhone X afecteaza furnizorii Apple

Apoi, acesta l-a instalat pe Raspbian, un sistem de operare bazat pe Debian pentru Raspberry Pi. Iar apoi acesta a reusit sa determine ca muzica sa poata fi redata prin aspiratorul robot Xiaomi.

Procesul de modificare nu este foarte simplu. Dar, daca esti interesat, afla ca Eddie Zhang a publicat un ghid pe site-ul sau. Poti verifica ghidul daca vrei sa creezi asa ceva cu Spotify.

Sursa imagine: Flickr.com