fbpx
Cum se compara camera lui iPhone Xs Max cu cea a lui iPhone XR

VIDEO: Cum se compara camera lui iPhone Xs Max cu cea a lui iPhone XR

iPhone XR si iPhone Xs Max sunt destul de similare, insa o diferenta majora este sistemul de camera din partea din spate. In timp ce Xs Max are o camera duala in partea din spate, XR are o singura camera.

Diferenta de pret dintre Xs Max si XR este uriasa si consta in cateva sute de dolari, bani pe care i-ai putea economisi si folosi pentru altceva.

Cu toate acestea, intrebarea este: merita sa-l cumperi pe iPhone XR, mai ales ca acesta sacrifica anumite caracteristici precum cei doi obiectivi din partea din spate?

CITESTE SI:  Tara in care smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy Fold s-au vandut complet aproape imediat

Pentru cei care sunt curiosi, cei de la MacRumors au alcatuit recent un clip video care compara fotografiile realizate de iPhone Xs Max si de iPhone XR.

Pe baza comparatiei, speram ca vei putea ajunge la o concluzie si sa-ti dai seama care este mai potrivit gusturilor tale si daca diferenta de pret poate fi justificata.

CITESTE SI:  Apple a preluat conducerea pe piata dispozitivelor purtabile

Clipul video compara caracteristicile camerei, cum ar fi modul Portret. In acest caz, Xs Max realizeaza modul Portret cu camera duala, in timp ce XR cu o singura camera in partea din spate foloseste software pentru a obtine acelasi efect.

De asemenea, clipul video compara fotografierea in lumina redusa a celor doua smartphone-uri. Dar si efectele zoom ale lor – in unele cazuri iPhone Xs Max avand un avantaj datorita camerei duale care consta intr-un obiectiv cu un unghi larg si in unul telephoto.

CITESTE SI:  Ce le ofera Google oamenilor in schimbul datelor lor faciale

Cu toate acestea, in cea mai mare parte, atunci cand vine vorba despre fotografiile standard, diferentele nu sunt prea mari. Asta inseamna ca, in functie de nevoile si preferintele tale, e posibil ca iPhone XR se va descurca bine. Daca ai cateva minute la dispozitie, poti trage singur o concluzie urmarind clipul video de mai jos.