fbpx

VIDEO: Cum le gaseste Google militarilor veterani joburi civile

Cum le gaseste Google militarilor veterani joburi civile

Google le ofera militarilor veterani din Statele Unite posibilitatea de a gasi joburi care se potrivesc abilitatilor pe care le-au invatat in armata. De asemenea, compania americana evidentiaza afacerile conduse sau detinute de fosti militari in rezultatele de cautare.

Militarilor veterani care se intorc acasa din razboi le poate fi dificila adaptarea la viata civila. Drept rezultat, gasirea unui loc de munca civil se poate dovedi a fi dificila, dar compania vrea sa ajute in acest sens.

CITESTE SI:  De ce WhatsApp nu va mai functiona pe aceste iPhone-uri

Compania a anuntat recent ca isi imbunatateste functia de cautare de joburi pentru a-i ajuta pe acestia sa-si gaseasca joburi civile.

In cazul in care nu stiati, Cautare Google cauta nu numai subiecte de interes. Serviciul poate fi folosit si pentru a gasi joburi. Potrivit Google, “Incepand de astazi, veteranii militari pot cauta ‘joburi pentru veterani’ pe Google si sa-si introduca codurile de joburi specifice (MOS, AFSC, NES etc.) pentru a vedea locurile de munca civile relevante care necesita abilitati similare cu cele utilizate din domeniul militar”.

CITESTE SI:  Ce pret are PS4 Pro editie limitata de 2TB

Cu toate acestea, pentru cei care au lucrat si armata si care sunt mai interesati sa isi inceapa propria afacere, Google ii ajuta de asemenea pe oamenii care ar dori sa sprijine afacerile detinute de fosti militarii.

“Pentru a ne asigura ca aceste afaceri sunt capabile sa gaseasca clienti care vor sa sprijine veteranii, oferim un atribut nou prin intermediul Google My Business, pe Google Maps si in cautarea mobila, pentru ca afacerile sa poata fi identificate ca fiind conduse sau detinute de veterani”.

CITESTE SI:  EFF nu este incantata ca companiile blocheaza grupurile de ura

Potrivit companiei, acest lucru este important, avand in vedere ca 9% dintre afacerile din Statele Unite sunt se pare detinute de militari veterani. Aceste schimbari ar trebui sa fie deja in vigoare, iar pentru cei care cauta un job civil aceste schimbari ar putea fi utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *