fbpx

VIDEO: Cum iti permite realitatea virtuala sa practici concedierea unui angajat

Cum iti permite realitatea virtuala sa practici concedierea unui angajat

Acesta e angajatul Barry. Singurul lui scop in viata e sa asculte cu rabdare, iar apoi sa protesteze sau sa ofteze un pic cand il concediati de la un job imaginar in realitatea virtuala.

Acest personaj a fost creat de Talespin, o companie care ofera pregatire la locul de munca prin realitatea virtuala. Barry si alte personaje VR au fost dezvoltate pentru ca oamenii sa invete abilitatile de management, cum ar fi sa concedieze pe cineva fara ca angajatul sa provoace o scena.

CITESTE SI:  De ce s-a decis ca Wikipedia sa poata fi accesata din nou in Turcia

Procesul concedierii cuiva nu este deloc placut pentru angajator, mai ales daca acea persoana lucreaza pentru angajator de ani de zile, sau daca angajatorul stie ca angajatul are nevoie de acel job pentru a supravietui.

Din pacate, concedierile sunt uneori necesare pe termen lung, dar asta nu inseamna ca sunt usor de pus in practica. Cu toate acestea, vestea buna e ca o companie pe nume Talespin a decis sa creeze un angajat virtual cu care vei putea practica concedieri in realitatea virtuala.

CITESTE SI:  Compania care a depasit Samsung la smartphone-urile vandute

Acest sistem iti permite sa practici concedierea si sa formezi cuvintele potrivite si, de asemenea, sa scapi de sentimentul de vinovatie cand concediezi pe cineva in viata reala.

In plus, faptul ca personajul angajat se numeste Barry si faptul ca este unul virtual inseamna ca nimeni nu este jignit in procesul de concediere din realitatea virtuala.

Realitatea virtuala permite angajatorilor sa afle cea mai buna cale de a concedia un angajat. Asta pentru ca Barry va reactiona la felul in care il concediezi.

CITESTE SI:  Ce sistem de operare a reusit Windows 10 sa depaseasca

Daca esti prea contondent, personajul o va arata, iar daca ai gresit cu ceva, personajul va striga si tipa. Asadar, daca incerci sa concediezi pe cineva fara a deprima prea mult acea persoana, sau sa o concediezi intr-un asa mod incat angajatul sa nu provoace o scena, acesta ar putea fi instrument util. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul web al Talespin.