fbpx

VIDEO: Cum este Google Pixel 3 XL, conform unui clip video unboxing

Cum este Google Pixel 3 XL, conform unui clip video unboxing

Cel mai nou smartphone de varf al Google va fi anuntat oficial undeva prin luna octombrie, dar informatiile neoficiale dezvaluite si zvonurile despre smartphone-urile Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au fost multe, asa ca nu ne asteptam ca Google ne va surprinde cu ceva cu anuntul oficial.

Au circulat deja cateva informatii neoficiale cu privire la XL. Se pare ca exista multe unitati ale acestui smartphone inca neanuntat pe piata neagra ucraineana.

Prin urmare, nu este surprinzator sa vedem ca a fost incarcat un clip video de inalta calitate cu un unboxing al lui Pixel 3 XL si care arata dispozitivul in toata splendoarea, inainte ca compania Google sa-l anunte oficial.

CITESTE SI:  Ce aplicatie va disparea pentru consola Nintendo 3DS

Se asteapta ca Google isi va lansa noile smartphone-uri in luna octombrie. Aceasta a ales aceeasi perioada si pentru smartphone-urile de anul trecut. Daca este cazul, inseamna ca mai avem de asteptat inca cateva luni inainte ca Pixel 3 si XL sa fie anuntate oficial.

CITESTE SI:  O factura-soc de $24 000 pentru internet dial-up

Cu toate acestea, compania nu prea va mai avea cu ce sa ne surprinda la eveniment, avand in vedere ca aceste informatii neoficiale si acest clip video unboxing au dezvaluit o multime de informatii despre dispozitiv.

Acest clip video unboxing detaliat al lui Pixel 3 XL nu numai ca arata dispozitivul, ci si accesoriile incluse in cutie. Pe langa stickerele #teampixel, clientii vor primi casti USB Type-C, un adaptor de casti cu jack, accesorii de incarcare si Quick Switch Adapter.

CITESTE SI:  Facebook testeaza recunoastere faciala pentru a-ti recupera contul, se pare

De asemenea, clipul video unboxing ne ofera o buna privire asupra spatelui lui Pixel 3 XL, spate care este fabricat din sticla. Cu spatele din sticla, este clar ca smartphone-ul din clipul video unboxing ar putea suporta incarcare wireless, o caracteristica pe care proprietarii de smartphone-uri Google au tot asteptat-o. Google inca nu a confirmat cand are de gand sa lanseze telefoanele Pixel 3 si XL.