fbpx

VIDEO: Cum e robotul Roomba care injura cand se loveste de ceva

Cum e aspiratorul robot Roomba care injura cand se loveste de ceva

Un YouTuber, Michael Reeves, a modificat un robot-aspirator Roomba pentru a injura de fiecare data cand se loveste de ceva. Am putea oferi un rezumat al clipului video de mai jos care include si o prezentare publica a dispozitivului la un magazin Target din Statele Unite.

Dar credem ca cel mai bine ar fi sa urmaresti clipul video cu Roomba de mai jos, asta daca rezisti la ceva injuraturi.

Cati dintre noi au injurat de fiecare data cand ne-am lovit de ceva sau cand ne-am impiedicat de un cablu? Multi, putem presupune. Din fericire, robotii precum Roomba nu injura atunci cand se impiedica de mobila.

CITESTE SI:  ZTE ajunge la un acord cu Statele Unite pentru ridicarea interdictiei

In schimb, acesti roboti invata din asta si incearca sa nu mai repete greseala. O lectie pe care ar trebui sa o invatam cu totii. Cu toate acestea, YouTuber-ul Michael Reeves a decis ca poate ar fi un experiment distractiv sa transforme robotul sau Roomba pentru a fi mai uman.

Acesta l-a modificat astfel incat, de fiecare data cand se loveste de o piesa de mobilier sau de un perete, sa injure tare. Cum a reusit acel YouTuber asta?

CITESTE SI:  Ce pret are cel mai subtire Chromebook - HP x360 14

Ei bine, a integrat in robot un computer Raspberry Pi, un receptor radio, un difuzor Bluetooth si o gramada de senzori noi. Rezultatul final e destul de amuzant, desi ne imaginam ca amuzamentul dispare dupa ceva vreme de injurat incontinuu.

Daca ai ceva timp la dispozitie, urmareste clipul video cu Roomba care injura de mai jos. Are in jur de 10 minute, asa ca poate ai vrea sa te asezi undeva si sa-l urmaresti.

CITESTE SI:  De ce un analist crede ca Apple trebuie sa reduca semnificativ preturile pentru iPhone-uri

Reeves nu impartaseste schemele si planurile exacte pentru construirea robotului Roomba care injura, dar unii care urmaresc clipul video poate pot afla o modalitate de a crea ei insisi asa ceva.

Vorbim despre cei care sunt interesati de un astfel de robot Roomba care injura si pe care nu i-ar deranja sa se apuce de un proiect atat de distractiv si amuzant.