VIDEO: Cum e primul TV rulabil din lume al LG, Signature 65R9

Cum e primul TV rulabil din lume al LG, Signature 65R9

LG s-a descurcat extrem de bine pe piata TV-urilor de varf, iar noul model OLED 65R9 din gama Signature contribuie la asta. R vine de la “Rollable”.

Dupa cum iti poti imagina, nu este usor sa construiesti un TV rulabil si cu siguranta LG a trebuit sa depaseasca multe provocari. Unii au vazut de aproape acest dispozitiv rulabil 65R9 si spun ca ecranul sau OLED se poate rula si derula in circa 14 secunde.

Implicatiile si potentialul acestei tehnologii nu ar trebui sa fie subestimate. In timp, acest tip de tehnologie ar putea permite ecranelor foarte mari sa fie mai putin invazive decat sunt astazi.

CITESTE SI:  Marginile lui Samsung Galaxy S9 s-ar putea sa nu fie la fel de subtiri pe cat ne asteptam

Primul TV rulabil al LG – Signature 65R9 – are “doar” 65 de inci, dar vor aparea ecrane mai mari anul viitor. Primii cumparatori vor putea sa se bucure de un TV rulabil cu ecran invizibil, atunci cand nu-l folosesc.

Cu toate acestea, trebuie sa spunem ca baza de jos a lui Signature 65R9 nu e invizibila. Totusi, vestea buna e ca LG a integrat in acea baza un sistem de sunet Dolby Atmos de 100W.

CITESTE SI:  Ce companie de sharing de biciclete ar putea cumpara Uber

De asemenea, LG a facut posibila derularea partiala a TV-ului rulabil Signature 65R9, pentru a afisa anumite informatii pe o mica parte a ecranului. Este un concept interesant, iar succesul sau va depinde de cat de rapid se poate TV-ul rulabil Signature 65R9 rula si derula si de cat de util este in viata de zi cu zi.

Cat despre calitatea imaginii, gama LG Signature vine de obicei cu cele mai bune tehnologii ale companiei, printre care se numara cele mai bune panouri OLED si noul procesor de imagine Alpha 9 gen2.

CITESTE SI:  In ce tehnologii va investi Samsung 20 de miliarde de dolari

Din ceea ce am putut vedea, calitatea imaginii lui Signature 65R9 nu a fost afectata de acest design al LG. Se pare ca 2019 va fi un an grozav pentru OLED, cu acest TV rulabil si cu viitoarele smartphone-uri si tablete pliabile. Aceasta tehnologie indeplineste in sfarsit una dintre promisiunile cheie asteptate de la aceasta de foarte mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *