fbpx

VIDEO: Cum e noul scurtmetraj animat al Overwatch

Cum e noul scurtmetraj animat al Overwatch

La BlizzCon 2018, compania Blizzard a dezvaluit cel mai recent scurtmetraj animat Overwatch al sau denumit “Reunion”. Acesta dezvaluie povestea lui McCree, pistolarul preferat al tuturor, in timp ce acesta se confrunta cu o banda de nelegiuti condusa de un personaj pe nume Ashe care se intampla sa fie noua eroina adaugata in joc. Aceasta eroina are un ajutor robotic pe nume B.O.B. si nu se stie cand va fi adaugata in joc.

In cadrul BlizzCon 2018, Blizzard a lansat un nou scurtmetraj animat pentru franciza sa Overwatch. Denumit “Reunion”, acesta pare sa fie un scurtmetraj animat centrat pe McCree, unul dintre eroii initiali ai Overwatch.

CITESTE SI:  Asa ar arata smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold 2

Dar si pe Ashe care este una dintre noii eroi despre care Blizzard a anuntat ca vor sosi in joc. Bazandu-ne pe acest scurtmetraj animat, pare ca McCree si Ashe se cunosc unul pe celalalt, iar acestia ar putea fi amici la un moment dat.

CITESTE SI:  Cati GB de date a furat un adolescent australian din reteaua Apple printr-un hack

Scurtmetrajul animat Overwatch al Blizzzard pare sa indice ca exista o anumita relatie intre cele doua personaje. Ambii sunt pistolari, asa ca o sa fie destul de distractiv de urmarit. Scurtmetrajul animat al Blizzard serveste intr-un fel si ca clip video introductiv pentru Ashe si B.O.B., partenerul sau bodyguard.

Desi titlul scurtmetrajului animat Overwatch al Blizzard este “Reunion”, nu suntem siguri daca este vorba neaparat despre o reuniune intre McCree si Ashe. La sfarsitul clipului video, se dezvaluie un personaj robotizat pe care McCree il numeste “partener”, deci animatia Overwatch a Blizzard ar putea fi despre aceasta reuniune.

CITESTE SI:  Dupa 20 de ani, controlerul N64 va fi reinventat printr-o campanie pe Kickstarter

Nu este clar cine este noul personaj si daca acesta va deveni in viitor un personaj jucabil. In orice caz, daca cunostintele Overwatch sunt niste chestii care te intereseaza, atunci poate ca ar trebui sa renunti la cateva minute si sa urmaresti animatia companiei Blizzard de mai jos.