---Cum arata mouse-ul care e si computer

VIDEO: Cum arata mouse-ul care e si computer

Online

Exista un computer in smartphone-ul tau, in smartwatch-ul tau si chiar in unele aparate electrocasnice. Asa ca de ce nu s-ar integra un computer si intr-un accesoriu, cum ar fi un mouse?

Acesta ar putea fi rationamentul vloggerului Electronic Grenade. Acesta si-a construit propriul mouse-computer, cu un ecran si o tastatura atasate, iar apoi a postat un clip video pentru a-l vedea si noi.

O multime de inovatii tehnologice pe care le-am vazut de-a lungul anilor par sa fie despre crearea de tehnologii suficient de mici si puternice pentru a incapea intr-o varietate de dispozitive.

CITESTE SI:  Apple: Touch ID pe smartphone iPhone X nu a fost niciodata o optiune

Smartphone-urile noastre sunt un bun exemplu al acestui lucru. In ciuda faptului ca telefoanele inteligente sunt atat de subtiri si mici, acestea sunt destul de puternice.

Acestea fiind spuse, vloggerul Electronic Grenade de pe YouTube a decis sa incerce sa inghesuiasca un computer pe deplin functional intr-un mouse.

Rezultatul final este destul de interesant si, desi computerul vloggerului nu este foarte puternic, conceptul este cu siguranta unic. Conform vloggerului, planul original a fost integrarea unui Raspberry Pi intr-un mouse obisnuit, dar acest lucru s-a dovedit a fi imposibil din cauza dimensiunii mici a unui mouse obisnuit.

CITESTE SI:  Creatorii MP3-ului retrag oficial formatul audio

In schimb, vloggerul a imprimat 3D un mouse care era mai potrivit. Este mai mare decat altele, dar nu foarte mare. Mini-computerul integreaza si un mic display si o tastatura.

Sageata de pe ecran se misca odata cu acel mouse-computer al vloggerului, ceea ce inseamna ca nu ai nevoie de dispozitive externe. Desigur, nu este cel mai practic accesoriu pe care l-am vazut, dar in ceea ce priveste inventivitatea, vloggerul merita toate laudele. Daca ai cateva minute libere, urmareste clipul video de mai jos pentru a vedea dispozitivul in actiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *