VIDEO: Cum a fost parodiata initiativa Apple de reducere a dependentei de iPhone

Cum a fost parodiata initiativa Apple de reducere a dependentei de iPhone

Una dintre zonele pe care s-a pus accent la WWDC (Worldwide Developers Conference) din acest an a fost dependenta de telefon. Cu totii ne petrecem prea mult timp pe telefoanele noastre, asa ca Apple construieste o serie de instrumente care ar trebui sa-i ajute pe utilizatorii de iPhone-uri sa se desprinda de dispozitivele lor, cel putin pentru o vreme.

La WWDC 2018, Apple si-a prezentat initiativa digitala wellness (conditie fizica si psihica buna) care este practic modalitatea companiei Apple de a-i ajuta pe utilizatori sa reduca timpul pe care il petrec pe iPhone-urile lor.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi viitoarele tablete Lenovo cu Alexa

Cu toate acestea, se pare ca Conan O’Brien a decis sa creeze o parodie a planurilor companiei Apple, rezultand un dispozitiv hilar denumit iPhone Basic. Daca aveti un minut la dispozitie, atunci ar fi bine sa urmariti clipul video de mai jos.

Cei care afla despre planurile companiei Apple pentru prima data, trebuie sa stie Apple a anuntat ca, cu iOS 12, acestia vor include noi caracteristici si instrumente pentru a ajuta utilizatorii sa gestioneze timpul lor petrecut in fata ecranelor iPhone-urilor.

De exemplu, utilizatorii ar putea stabili o limita de timp pentru cate minute/ore pot folosi o anumita aplicatie de iPhone intr-o zi, iar cand acea limita de timp este depasita, utilizatorii vor fi instiintati.

CITESTE SI:  Site-ul de petitii al Casei Albe a fost inchis temporar

De asemenea, ei pot verifica un grafic care arata cat timp au petrecut cu anumite aplicatii pe iPhone si cum se compara cu saptamana trecuta, astfel incat utilizatorii sa-si poata urmari progresul.

De asemenea, caracteristicile companiei Apple sunt de ajutor parintilor care vor sa gestioneze timpul pe iPhone-uri al odraselor lor, iar parintii pot crea un mod “down time” pentru a permite celor mici sa stie ce aplicatii nu ar trebui sa deschida in timp ce modul “down time” este activat, cum ar fi intr-o noapte care precede o zi de scoala sau cand se apropie sezonul examenelor.

CITESTE SI:  VIDEO: Apple a achizitionat o companie de senzori de camera

2 Responses to VIDEO: Cum a fost parodiata initiativa Apple de reducere a dependentei de iPhone

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  2. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *