fbpx

VIDEO: Cu 18000 de dolari poti inchiria un avion cu reactie MiG-29 in Rusia

Cu 18000 de dolari poti inchiria un avion cu reactie MiG-29 in Rusia

Dupa cum poti vedea in clipul video de mai jos, inchirierea unui avion cu reactie MiG-29 pentru distractie este total posibila daca esti dornic sa calatoresti in Rusia.

Ai auzit corect. Costa 18000 de dolari inchirierea unui avion cu reactie MiG-29 in Rusia care in mod normal este folosit pe timp de razboi si nu pentru astfel de activitati.

Desi cei mai multi dintre noi au mai zburat cu avionul inainte, trebuie sa spunem ca in cea mai mare parte acele avioane sunt de tip comercial. Sau poate in unele cazuri ai putea folosi acele mici aeronave cu elice.

CITESTE SI:  Smartphone-ul LG G4 Beat a fost anuntat - specificatii oficiale

De asemenea, trebuie sa spunem ca multi dintre noi probabil nu au mai zburat pana acum intr-un avion cu reactie MiG-29, dar in Rusia poti inchiria unul.

Se pare ca in Rusia, daca ai suficient de multi ani, poti chiar sa inchiriezi un avion MiG-29. Un astfel de avion MiG-29 este folosit in mod normal in razboi, dar se pare ca daca ai 18000 de dolari de spart, ai putea inchiria unul in Rusia doar pentru a te distra cu el.

CITESTE SI:  Tara in care se doreste reducerea procentului Google si Apple din aplicatii la 20%

Cursa cu MiG-29 inchiriat din Rusia te va duce in stratosfera Pamantului, iar acest lucru dureaza aproximativ 50 de minute. Avionul va zbura la viteze supersonice, iar pasagerii vor fi supusi la forte gravitationale de 9G, permitandu-ti sa experimentezi ceva imponderabilitate pentru cateva secunde.

Suna un pic incredibil, dar avand in vedere ca aceasta calatorie cu MiG-29 inchiriat costa o suma colosala de 18000 de dolari, putem doar presupune ca omul de rand probabil nu va fi unul dintre clientii obisnuiti din Rusia.

CITESTE SI:  Se pare ca Rusia a atacat computerele Pentagonului

Daca ti-ar placea sa afli mai multe, sau poate chiar sa inchiriezi un MiG-29 pentru tine in Rusia, intra pe website-ul companiei pentru mai multe detalii.

Intre timp, cei de la Sploid au creat un clip video care ne arata cum este aceasta experienta, desi probabil ca nu va fi exact la fel ca in realitate.