VIDEO: Consola SNES Classic a fost hack-uita pentru a rula ROM-uri personalizate

Consola SNES Classic a fost hack-uita pentru a rula ROM-uri personalizate

UPDATE: O versiune mai noua si mai usoara a Hackchi2 a fost deja lansata.

Incercarile de hack-uire a SNES Classic au inceput in momentul in care a fost lansata consola si se pare ca acum este posibil sa adaugati ROM-uri personalizate in sistem. Clipul video de mai jos va ofera o descriere detaliata a pasilor pe care trebuie sa-i urmati daca doriti sa adaugati un joc pe care nu-l aveti pe consola.

Cand NES Classic a fost lansata pentru prima data, consola a venit cu 30 de jocuri preinstalate, asa ca oamenii s-au intrebat daca este posibil ca mai multe jocuri sa fie adaugate in sistem printr-un hack.

Nintendo a doborat rapid aceasta posibilitate, ceea ce inseamna ca gamerii nu ar trebui sa se astepte la ceva similar cu SNES Classic. Cu toate acestea, vestea buna este ca, daca ati dori sa puteti juca jocuri care nu au fost in sistem, veti fi incantati sa aflati ca hackerii au reusit deja sa hack-uiasca cu succes consola SNES Classic care a fost lansata nu cu mult timp in urma.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum a speriat un atacator cibernetic o victima, prin camera de securitate conectata la internet

Acest lucru inseamna ca gamerii care doresc sa ruleze ROM-uri personalizate si sa adauge jocuri noi in SNES Classic vor putea face acest lucru. Exista cateva hack-uri diferite disponibile in acest moment care ar trebui sa functioneze cu consola SNES Classic, dar The Verge subliniaza ca exista o noua versiune a Hackchi2 care a fost lansata si despre care se spune ca este mai usor de manevrat.

CITESTE SI:  Microsoft isi imagineaza o lume fara parole

Bineinteles ca exista intotdeauna posibilitatea ca tu sa sfarsesti in a-ti strica consola, dar daca tentatia de a putea rula ROM-uri personalizate si sa joci alte jocuri este prea mare, atunci acest hack ar putea merita atentia ta.

Intre timp, Nintendo a ascuns deja un mesaj pentru cei care hack-uiesc consola NES Classic si instaleaza ROM-uri personalizate, asa ca ne intrebam daca a ascuns un mesaj si pentru cei care incearca sa hack-uiasca consola SNES Classic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *