fbpx
Compania care produce mitraliera AK-47 a construit un hoverbike functional

VIDEO: Compania care produce mitraliera AK-47 a construit un hoverbike functional

Compania rusa care produce emblematica mitraliera AK-47 se ramifica pentru a acoperi si aeronavele. Kalashnikov Concern – parte a companiei gigantice de aparare Rostec – numita dupa designerul mitralierei AK-47, Mikhail Kalashnikov, a demonstrat luni, potrivit Popular Mechanics, prototipul sau de hoverbike.

Seamana cu mai multe drone hibride pe care le vedem din ce in ce mai des pe internet. Kalashnilov numeste acest prototip de hoverbike “masina zburatoare”, dar aceasta afirmatie pare sa fie mai mult una aspirationala decat precisa.

CITESTE SI:  iPhone-ul care e noul cel mai bine vandut smartphone din lume

Fara roti, este greu de crezut cum ar putea cineva sa spuna ca aceasta este o masina. Bineinteles, acest lucru nu a impiedicat o varietate de companii sa-si eticheteze gresit prototipurile de hoverbike-uri ca masini care zboara.

Dupa cum poti vedea in clipul video de mai jos, acest prototip de hoverbike al companiei care produce mitraliera AK-47 este simplu: doar opt rotoare imbinate impreuna cu un cadru schelet, doua perechi de joystick-uri si ceea ce pare a fi o pereche de baterii situate sub omul care este purtat in aer.

CITESTE SI:  Cum se ocupa Instagram in sfarsit de stirile false

La sfarsitul clipului video, puteti vedea o cochilie sau un sasiu suprapus peste hoverbike, ceea ce va ofera o idee buna mai buna despre modul in care compania Kalashnilov l-ar putea comercializa.

Rusia devine un focar pentru aceste tipuri de aeronave. La inceputul acestui an, o compania rusa de drone denumita Hoversurf a prezentat un prototip pe care il numea Scorpion-3, un hoverbike electric cu un singur loc.

CITESTE SI:  Ce functie s-ar putea sa nu mai aiba iPhone-urile din 2019 si de ce

Intre timp, un inventator suedez a postat clipuri video pe YouTube, demonstrand dispozitivul sau care arata in esenta ca un scaun pliabil cu zeci de rotoare care se invart.

Inventatorul si senzatia YouTube-ului, Colin Furze, si-a prezentat anul trecut hoverbike-ul care zboara pentru perioade scurte de timp. Si Departamentul Apararii al Statelor Unite a anuntat recent o intelegere cu Malloy Aeronautics, o companie cu sediul in Marea Britanie pentru a dezvolta aeronava pentru armata.

https://youtu.be/MIl6Cr8AMsE