VIDEO: Cel mai nou clip muzical al lui John Legend a fost capturat cu telefonul Google Pixel 2

Cel mai nou clip muzical al lui John Legend a fost capturat cu telefonul Google Pixel 2

De la aparitia intr-o reclama Oscar la cantatul la petrecerea companiei de la CES 2018, artistul John Legend si Google au o relatie de lucru destul de buna. In cel mai nou parteneriat, artistul si-a capturat cel mai recent clip muzical in intregime folosind un telefon Google Pixel 2. Clipul muzical, “A Good Night”, a avut premiera in dimineata zilei de vineri, iar John Legend a vorbit intr-un interviu despre melodie si despre procesul de creatie.

Camerele de pe smartphone-urile noastre sunt uimitoare, pentru ca uneori s-ar putea sa nu se distinga de o camera dedicata. De fapt, am vazut cum anumiti producatori de filme au decis sa utilizeze exclusiv telefoane pentru a-si turna filmele, iar ultimul clip muzical al lui John Legend a fost filmat folosind un telefon Google Pixel 2.

CITESTE SI:  Niste studenti proiecteaza o extensie de browser care detecteaza stirile false

Cel mai recent clip muzical si single al muzicianului John Legend se numeste “A Good Night”, iar clipul video de mai jos arata cum a decurs totul in spatele camerelor. Desigur, pare a fi o promovare pentru telefonul Google Pixel 2, dar acestea fiind spuse, calitatea camerei smartphone-ului este una foarte buna, daca nu mai buna decat cea a altor telefoane de varf.

Asta in ciuda faptului ca Google Pixel 2 are doar o camera in partea din spate (si nu doua), fata de alte telefoane precum iPhone X si Samsung Galaxy Note 8. De fapt, in unele teste si recenzii s-a constatat ca modul portret pe care Google Pixel 2 reuseste sa-l realizeze doar pe baza software-ului este mai bun decat ceea ce pot rivalii.

CITESTE SI:  Companiei Baidu i s-a permis sa-si testeze masinile fara sofer pe strazile din China

In orice caz, lectia pe care o putem invata de aici este ca, uneori, nu conteaza ce instrumente aveti, ci modul in care le folositi. Daca aveti cateva minute la dispozitie puteti urmari clipul video de mai sus pentru a vedea cum a decurs capturarea clipului muzical al lui John Legend cu telefonul Google Pixel 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *