fbpx

VIDEO: Cel mai nou aparat de sucuri Coca-Cola iti permite sa amesteci propriile arome cu smartphone-ul

Cel mai nou aparat de sucuri Coca-Cola iti permite sa amesteci propriile arome cu smartphone-ul

Coca-Cola, compania preferata de bauturi zaharoase a milioane de oameni din intreaga lume, si-a lansat aparatele de sucuri Coca-Cola Freestyle in 2009.

Aparatele puteau fi gasite in campusuri universitare, restaurante etc. unde pasionatii de sucuri puteau amesteca aproape 200 de optiuni de arome. Compania a lansat acum noua generatie a acestui dispozitiv, iar aceasta se numeste Coca-Cola Freestyle 9100.

Acesta le permite oamenilor sa amestece arome utilizandu-si smartphone-ul, avand in vedere ca aparatele pentru sucuri vin echipate cu Bluetooth. Dispozitivele Coca-Cola Freestyle s-au dovedit a fi destul de populare de-a lungul anilor.

CITESTE SI:  Prin ce metoda ingenioasa se curata minele explozive din anumite zone, mai sigur si mai eficient

Compania a anuntat in comunicatul sau de presa ca mai mult de 50.000 dintre aceste aparate pentru sucuri sunt folosite pentru a crea peste 14 milioane de bauturi in fiecare zi in toata lumea.

Noul dispozitiv Coca-Cola Freestyle 9100 pentru sucuri le permite clientilor sa-si creeze propriile bauturi cu smartphone-ul. Ei vor putea acest lucru folosind o aplicatie mobila care se va conecta la aparat prin Bluetooth.

CITESTE SI:  VIDEO: O imprimanta 3D portabila poate imprima piele direct pe o persoana

Amestecul pe care il creeaza in aplicatia de smartphone va fi instantaneu turnat de aparat. “Ne asiguram ca platforma Coca-Cola Freestyle ramane actuala si contemporana si continuam sa oferim mai multe bauturi pe care oamenii le doresc”, a spus Chris Hellmann, vicepresedinte al companiei Freestyle.

Hellmann a adaugat ca caracteristicile integrate in aparatul de sucuri Coca-Cola Freestyle 9100 nu numai ca sunt contemporane cu vremurile actuale, dar acesta este si pregatit pentru viitor intrucat va veni cu functii precum capabilitate audio, senzori audio, dar si cu o optiune noua care aduce bauturi care nu sunt disponibile astazi, cum ar fi ceaiurile si cafeaua rece. Cu toate acestea, aceste functii vor fi activate in viitor. Noile dispozitive pentru sucuri vor fi disponibile la nivel national in Statele Unite incepand cu anul viitor.

CITESTE SI:  Efectul de intindere a imaginii la derulare de pe displayul smartphone-ului OnePlus 5 nu este un defect